sept 20
Zelfstandig leren vraagt om passend speelgoed

VTECH – Kids van nu zijn leergierig en die eigenschap levert ze spelenderwijs een ongelooflijke berg kennis en vaardigheden op. VTech haakt daar al jaren op in.

Dit najaar is het de Alfabet Touch Tablet, een even compacte als voordelige tablet waarmee kinderen (4-7 jaar) spelenderwijs en in eigen tempo leren lezen. Steken ze één van de dertien dubbelzijdige letterkaarten in het apparaat dan begint de leespret. Ze zien niet alleen hoe de letter eruitziet, maar horen ook hoe hij klinkt en zien voorwerpen, dieren en etenswaren passeren die met deze letter beginnen.

sept 19
Asmodee lanceert nieuwe Dixit: Disney Edition

Asmodee, marktleider als verdeler en uitgever van gezelschapsspellen in België, kondigt de release aan van hun nieuwste spel, Dixit: Disney Editie. Het spel, dat sinds 2008 wereldwijd maar liefst 12 miljoen keer over de toonbank ging, baseert haar nieuwste versie op de wondere wereld van Disney en Pixar. De lancering van de nieuwe Dixit valt niet toevallig samen met het 100-jarig jubileum van Disney. Liefhebbers van Disney of van deze moderne spelklassieker vol fantasie kunnen de gloednieuwe Dixit Disney vanaf vandaag aan hun spellenkast toevoegen.

sept 19
Nieuwe collectie van Stitch

Heb je onze nieuwe collectie al gezien van Stitch? We hebben maar liefst vijf verschillende tassen waar dit schattige diertje met zijn lange oren op afgebeeld staat. Geweldig, niet?

Deze collectie is beschikbaar in de winkels vanaf november. Misschien een leuk idee om aan de Sint te vragen?

sept 19
Gabby’s Dollhouse

Zie hier onze nieuwste collectie van Gabby’s Dollhouse. Vijf verschilende soorten om uit te kiezen, hoe leuk is dat niet!

Ben je fan van Gabby en haar vriendjes?

Deze collectie is beschikbaar in de winkels vanaf november. Misschien een leuk idee om aan de Sint te vragen?

sept 19
Bicycle introduceert Disney speelkaartcollecties

Vier dit jaar Disney’s 100e verjaardag met vier nieuwe speelkaartcollecties, gelanceerd door Bicycle, het populaire merk speelkaarten. De Disney-collecties omvatten Black & Gold Mickey Mouse, Disney Princess, Disney Villains, en Classic Mickey Mouse decks. Elk deck heeft zijn eigen unieke ontwerp en thema.

sept 19
Dans met de draken als een Grand Maester !

Zijn er Grand Maesters die op zoek zijn naar leuke gezelschapspellen voor kidults? Zoek dan niet verder. De House of the Dragon gezelschapspellen van Cartamund zijn perfect tijdens de winterdagen – want die komen eraan. In House of the Dragon: Sky of Fire  - een toegankelijk deckbuilding bordspel – bouw je een arsenaal van bewegingen op om de reis over Westeros het snelst af te leggen. Je neemt er de rol aan van de Targaryens die vechten voor de Ijzeren Troon.

sept 19
Nieuw van nijntje: kleurrijk kijkboek en dieren voelboek

Er zijn twee nieuwe kartonboeken van nijntje! In kijk en lees mee met nijntje neemt nijntje je mee in haar wereld en in voelboek, met nijntje naar de dierentuin kun je alle dieren aaien. Lees je mee?

sept 19
Cartamundi in de Ban van de Ring !

Moedige avonturiers, luister goed! Warner Bros & Cartamundi brengen in oktober twee fantastische familiespellen op de markt gebaseerd op de populaire boeken- en filmreeks: Lord of the Rings. Lord of the Rings: Battle for Helms Deep & Lord of the Rings: Race to Mount Doom brengen twee iconische momenten uit het epische verhaal naar je woonkamer. Met hun lage moeilijkheidsgraad zijn deze spellen ideaal om de jongste leden van het gezin kennis te laten maken met deze epische reis door Middel-Aarde. Verzamel je groep reisgenoten rond de tafel en laat je opnieuw meeslepen in het beroemde avontuur van J.R.R. Tolkien.

sept 19
Op wereldreis met Clementoni in het nieuwe schooljaar!

Terwijl de zomer langzaam plaatsmaakt voor de frisse bries van de herfst en de schoolbanken opnieuw goed gevuld zijn, maakt Clementoni zich klaar om een leerrijk, nieuw schooljaar extra kleur te geven. Met hun reeks van educatieve wereldbollen nemen ze de kleinste globetrotters nu al mee op een boeiende reis door geografie, geschiedenis en culturen.

sept 13
WeConnect nieuwe partner van Ravensburger

Ravensburger kiest voor WeConnect als hun nieuwe online mediapartner. WeConnect gaat door middel van een evidence based full funnel marketing strategie aan de slag om jong en oud in contact te brengen met de prachtige producten van Ravensburger.

Pagina 1 van 128