Voel de power met de revolutionaire nieuwe power saber van Goliath: de ultieme galactische strijd

08 juli 2024
in Nieuws

Goliath bevestigt de speculaties rondom de nieuwste innovatie, met de introductie van de EERSTE VOLLEDIG AUTOMATISCH INTREKBARE EN UITSCHUIVENDE SABER en de releasedatum.

Goliath, het internationaal bekende familiebedrijf van spellen en speelgoed, onthult vandaag de langverwachte Power Saber – de EERSTE saber die volledig automatisch intrekt en uitschuift. Dit geeft fans de ultieme en meest realistische speelbeleving. De Power Saber zal zijn debuut maken bij Comic Con in San Diego op 25 juli en wereldwijd beschikbaar zijn bij verschillende retailers vanaf 14 augustus.

Verkrijgbaar in rood en groen, beschikt deze saber over een sterke lichtbron, geluidseffecten bij beweging, een flash-on-clash functie en LED-verlichting in de handgreep. Fans kunnen gemakkelijk hun Power Saber uitschuiven tot 90cm en zich klaarmaken voor de strijd! Na de overwinning kan de Power Saber makkelijk meegenomen worden door de riemclip, of tentoongesteld worden op de meegeleverde houder. Ontwikkeld met duurzaamheid in het achterhoofd om gevechten en intensief spel te weerstaan, is deze saber met zijn premium uitstraling en soepele uitschuiving en intrekking de perfecte keuze voor fans van alle leeftijden.

power saber

De Power Saber is ontworpen voor fans vanaf 6 jaar en te koop voor €59.99 bij de verschillende retailers vanaf 14 augustus.

“As we continue to execute our strategy to become a Toy Powerhouse, we are beyond excited to launch Power Saber,” aldus Brian Weiss, Directeur van Goliath Noord-Amerika. “Having a saber with the ability to fully extend and retract is an innovation that is truly magical and has been impossible until now. After multiple patents and years of development we are ready to share the most innovative saber technology and unite the saber world, enjoy!”

2024 is een jaar met gestage groei voor Goliath. Eerder dit jaar heeft het bedrijf de overeenkomst van de wereldwijde distributierechten van Funko Games aangekondigd, net als de overname van Lucky Duck Games. De lancering van de Power Saber markeert wederom een belangrijke mijlpaal voor Goliath door de positie als een dominante speler in de spellen- en speelgoedindustrie te versterken.

Meer informatie over de nieuwe producten, zoals productgegevens, foto’s en het laatste nieuws van Goliath is te vinden op www.goliathgames.com

Laatst aangepast op dinsdag, 09 juli 2024 10:25
Meer in deze categorie: