Team Jacob lanceert online platform!

28 april 2021
in Trends

COVID-19 heeft ook voor ons als gevolg gehad dat we onze activiteiten onder de loep hebben genomen. Als resultaat zullen we versneld inzetten op een nieuw digitaal platform met een performant en gedetailleerd overzicht van onze volledige collectie.

Vanaf vandaag kan iedere partner via onze website kennis maken met ons uitgebreid assortiment aan back-to-school, luggage en textiel met ook de mogelijkheid om jouw winkelmandje meteen te vullen.

Als rechtstreeks gevolg hiervan zal onze showroom op Trade Mart Brussels minder en minder bezoekers over de vloer krijgen. Daarom hebben we de beslissing genomen om er niet langer aanwezig te zijn en onze showroom daar te sluiten.

Uiteraard kan je nog steeds terecht in onze eigen showroom in het Cotton Park (Spinnerijstraat 97/01 te Kortrijk). Daar zal je steeds onze nieuwste collecties kunnen ontdekken, net zoals je dat online kan doen via een virtueel 360°-bezoek.

Via onze website (www.jacob-company.com) maak je moeiteloos kennis met ons volledige assortiment. We kijken er alvast uit om je daar te ontmoeten en houden de koffie waren van zodra we elkaar terug veilig kunnen ontmoeten in onze showroom te Kortrijk.

Laatst aangepast op vrijdag, 30 april 2021 10:32
Meer in deze categorie: