Playmobil - wat te verwachten in mei 2021

28 april 2021
in Trends

Deze maand wordt een geheel nieuw thema gelanceerd met in de hoofdrol Dinosauriërs en hun vrienden. Daarnaast gaan we Back to The Future en presenteren we twee mooie promopacks.

Dino Rise

Op 21 mei komt één van de grootste releases van Playmobil uit! Dino Rise zit vol actie en spannende dinosaurusavonturen.

Met 6 spectaculaire speelsets komen de dinosauriërs weer tot leven met ieder hun eigen teamgenoot. Samen vechten ze tegen de kwaadwillende robots op zoek naar de magische stenen die hen toegang geeft tot de dinowereld. Elke dinosaurus is voorzien van een multifunctioneel pantser, helemaal klaar voor de strijd! In september volgt de release van de Dino Rock, hét middelpunt van alle actie met licht- / geluids- en trilfuncties.

De spannende avonturen van Dino Rise maken in mei ook hun entree op YouTube. Met 7 afleveringen (van 7 minuten) wordt de kijker meegenomen naar de wereld van de vrienden en dinosauriërs.

Al met al, een actievolle speelwereld tussen goed en kwaad met een nét zo sterke marketingcampagne - dit mag u niet missen!

Release: 21 mei

Doelgroep: 5-10 jaar

Back to the Future

Nadat vorig voorjaar de DeLorean uit de cultfilm Back to the Future op de markt was gebracht en in het najaar ook een Adventskalender, worden op 7 mei twee iconische scènes uit de filmtrilogie als speelset gelanceerd. Dit keer in de vorm van de Hoverboardachtervolging en Marty’s pick-up truck. 

Release: 7 mei

Doelgroep: 5-99 jaar

Promopacks

Er worden begin mei 2 nieuwe promopacks gelanceerd, één van City Life en één van City Action. Met deze scherp geprijsde speelsets kunnen kinderen zich helemaal uitleven. De City Life promopack bevat onder meer een geheime schuilplaats, verschillende speeltoestellen en klimmogelijkheden. De City Action promopack bevat een laadkraan, minidumper en montagemuur. Twee mooie omzetmakers!

Release: 7 mei

Doelgroep: 4-10 jaar

Mocht u meer informatie willen, neem contact op met uw Playmobil-contactpersoon.

www.playmobil.be

Laatst aangepast op woensdag, 12 mei 2021 10:11
Meer in deze categorie: