Ontdek de nieuwe Peuterlijn van BS Toys

23 september 2024

BS Toys lanceert dit najaar uit een gloednieuwe Peuterlijn, gericht op kinderen vanaf 18 maanden.  Deze collectie biedt een verscheidenheid aan duurzaam, educatief en actief speelgoed dat ontworpen is om kinderen iets te leren, bewust of onbewust. Naast deze nieuwe lijn zijn er ook tal van nieuwe items in de vertrouwde categorieën van het Nederlandse merk. Alle items zijn natuurlijk ook voorzien van de icoontjes die aangeven welke vaardigheden een kind kan ontwikkelen met het product.

De bekende eigenschappen, zoals duurzaamheid en lerend spelen, van BS Toys komen ook in deze nieuwe Peuterlijn duidelijk naar voren. De producten bestaan uit een bewuste en duurzame selectie van onder andere hout, gerecycleerd karton en bio-plastic op basis van tarwestro. Alle items zijn ontworpen om kinderen op een speelse manier te laten leren en ontdekken. Deze Peuterlijn vormt een logische uitbreiding van het bestaande assortiment van BS Toys. Het doel? Eindeloze uren van actief speelplezier zonder schermen. De nieuwe lijn krijgt een prominente plaats in het assortiment en zal ook de komende seizoenen blijven groeien met innovatieve en onderscheidende items.

Vijf producten

De Peuterlijn wordt in eerste instantie gelanceerd met vijf mooie producten om kinderen te inspireren tot actieve, creatieve speeltijd. Klassieke speelpatronen die worden verrijkt met de look & feel en iconische eigenschappen van BS Toys. De Stapeltoren stimuleert op een leuke speelse manier de hand-oog coördinatie en de fijne motoriek. Het zorgt voor eindeloos speelplezier en is een leuke toevoeging in de kinderkamer. De Krab met trekkoord is een heel leuk vriendje voor een peuter! Deze houten krab komt tot leven wanneer je aan het koord trekt, waarbij hij zijn schattige poten beweegt en enthousiast met je meewandelt.

Puzzels en vormen

Met de Blokkenpuzzel leren peuters spelen en puzzelen tegelijk. Door de houten blokken te draaien kan je zes verschillende pooldieren uzzels maken. Bij de Vormenpuzzel moet de dieren in de juiste vorm op de juiste houten schijf gelegd worden.  De Vormenstoof gaat uit van eenzelfde soort principe, waar de verschillende diertjes door de juiste vormen geduwd moeten worden. Het traint de motoriek en het leren herkennen van vormen.

Memoryspellen

Ook in de categorie voor kinderen vanaf drie jaar zijn er dit najaar heel wat nieuwigheden. De Giga Zoete Memo is een memoryspel in groot formaat, met grote ronde kaarten, waarbij kinderen sets van allerlei lekkernijen moeten vinden. Bij de 3-Vormen Memo moeten spelers een 3-delige puzzel namaken door om de beurt de houten stukken te draaien en goed te onthouden waar de juiste vorm en kleur ligt om als eerste de kaart te voltooien.

Mozaïekspel in hout

Het Insteek Mozaïek-spel is volledig gemaakt van hout.  Kinderen kunnen met de bijgeleverde kaarten mooie patronen en ontwerpen namaken of hun eigen fantasie de vrije loop laten en unieke creaties bedenken. Hamertje Tik is een klassieker welke BS Toys een mooie upgrade heeft gegeven met een stijlvolle houten lijst, en mooie opdrachtkaarten. Slakkenrace is een eenvoudig te spelen maar ontzettend leuk bordspel voor het hele gezin. De kaarten en de dobbelstenen bepalen hoeveel stappen je vooruit (of achteruit!) mag, en het blijft spannend tot het laatste moment wie als eerste over de finish kruipt. 

Origineel Sudoku spel

Ook voor de iets oudere kinderen vanaf 6 jaar zijn er in deze nieuwe collectie super leuke items. Bij het spel Monster Soduku plaats je de schattige houten monsters op de juiste plekken van het bord om zo de sudokupuzzel op te lossen. Spannende en tegelijk ontspannende logica-training met verschillende niveaus, zodat je jezelf kunt blijven uitdagen. Bij de Snelle Kubussen draait het juist om snelheid. Probeer als eerste de kaart die op tafel ligt na te maken door je eigen kubussen in de juiste positie en volgorde te draaien. Wie klaar is, mag op de bel slaan om de kaart te winnen.

Behendigheid

Ten slotte omvat de najaarscollectie van BS Toys ook nog enkele producten die inzetten op behendigheid. De Mega Balanstoren is een super spannend actiespel. De spelers gooien om de beurt de dobbelsteen om te bepalen welk houten stokje van de juiste kleur weggehaald moet worden, zonder de toren te laten instorten.  Wei van circus acts houdt kan zich uitleven met de gekleurde Jongleerringen in bio-plastic van tarwestro.  Het Magnetisch Dartspel heeft een dartbord dat met beiden kanten gespeelt kan worden. Versla je tegenstander en scoor de juiste punten door juist te mikken met de magnetische veer-darts.

Met de najaarsnieuwigheden van BS Toys voeg je niet alleen prachtige, duurzame producten toe aan je assortiment, maar het biedt ook onvergetelijke actieve speelervaringen aan kinderen en families en dat zonder schermtijd! Geinteresseerd? Neem contact op met BS Toys: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst aangepast op maandag, 23 september 2024 10:18
Meer in deze categorie: