Playmobil - wat te verwachten in juli 2021

07 juli 2021
in Trends

In de eerste maand van de zomervakantie komen er meerdere uitbreidingen van bestaande thema’s en mag het Aquapark thema ook zeker niet ontbreken.

Aquapark: de droom van elk kind!

In april is het Aqaupark thema gelanceerd en met de zomer voor de deur komen de speelsets van het aquapark natuurlijk perfect uit! Met een kinderzwembad, zwemeiland en  vele interactieve elementen, zoals de vrije-val glijbaan, springplank, waterspuitpistool en een speelfiguur dat door blootstelling aan UV-licht rood wordt. Elk kind herkent het gelijk! In juli zal er ook een marketingcampagne gedaan worden voor deze lijn.

Doelgroep: 4-10 jaar

Volkswagen: 2 echte special editions voor de kenners

In januari kwamen twee Volkswagen klassiekers uit: T1 campingbus en Kever. Deze collectie wordt op 16 juli uitgebreid met een speciale editie van beide voertuigen. De T1 campingbus (Bulli) staat in juli in het teken van de vakantie. De bus is volledig uitgerust met het interieur en accessoires voor een surfuitje en heeft veel chroomlook accessoires. De speciale editie van de Kever kom in een nieuwe kleur uit en de losse onderdelen hebben een chroomlook. Twee collector’s items die individueel genummerd zijn en in gelimiteerde oplage geproduceerd worden: die willen de vele VW-liefhebbers niet missen natuurlijk!

Release: 16 juli

Doelgroep: 5-99 jaar

Novelmore Sal’ahari Sands

Het Novelmore thema draait deze zomer om de skeletstrijders die zich in de gloeiende tempel van Sal'ahari Sands voorbereiden op de volgende strijd. In het hoofd van de figuren zit een energieopslagapparaat dat kan worden opgeladen door de inductiespoel in de tempel, waardoor de ogen oplichten. De tempel is het hoofdartikel en de verrassingsbox bestaat uit een stoere plastic verpakking in de vorm van een schedel met een skeletfiguur en diverse accessoires. De schedel heeft een schroefdeksel en kan worden hergebruikt. Uiteraard loopt de serie op YouTube volop door en die wordt ook met marketing ondersteund.

Release: 2 juli

Doelgroep: 4-10 jaar

Special Plus

Net als elk jaar worden ook deze zomer nieuwe Special Plus figuren gelanceerd. De figuren hebben ieder een eigen thema en zijn heel leuk om te verzamelen of om weg te geven! Het ideale zakgeld-artikel/rapportcadeau/impulsartikel waarmee kinderen hun collectie bouwen: SpecialPlus figuren zijn al jaren de bestverkochte items van Playmobil, dus ze verdienen een goede opvallende plaats in de winkel om daarvan te profiteren.

Release: 2 juli

Doelgroep: 4-10 jaar

Mocht u meer informatie willen, neem contact op met uw Playmobil-contactpersoon.

www.playmobil.be

Laatst aangepast op vrijdag, 09 juli 2021 09:01
Meer in deze categorie: