Op het potje leren gaan met Nûby

27 maart 2020

Het kan een hele uitdaging lijken, maar het is iets waar alle ouders mee te maken krijgen: potjestraining komt eraan. Op het potje gaan is een nieuwe vaardigheid die je kindje moet leren. Dit gaat best wanneer je het rustig aanpakt en op het tempo van je kind. Geduldig zijn, zal ze helpen, ook wanneer je soms gefrustreerd raakt. Ben je niet zeker hoe je ermee van start moet gaan? Waarom probeer je het peuterpotje met doorspoelgeluid van Nûby niet?

Dit realistische peuterpotje ziet eruit zoals een volwassen toilet. Eens je kleintje zijn potjestrainingsessie voltooid heeft, kunnen ze de wc-bril sluiten en op de doorspoelknop duwen die een levensecht doorspoelgeluid maakt waar ze dol op zullen zijn. Terwijl zij hun klein overwinning op het potje vieren, kan jij eenvoudigweg de pot verwijderen om weg te gieten en makkelijk schoon te maken.

Het helpt vaak voor kindjes wanneer ze jou het toilet zien gebruiken en je daarbij uitlegt wat je doet. Een leuke manier om ze de gelijkenissen te laten zien met wat mama en papa doen, is dan ook door het peuterpotje met doorspoelgeluid te gebruiken! Je leert je kindje het toilet door te spoelen en zelfs doekjes te gebruiken. Het is een speelse manier om ze te leren hoe volwassenen het doen. Oefenen om het toilet door te spoelen: check! Oefenen om doekjes te gebruiken: dubbelcheck!
Wil je hier nog wat meer informatie over? Bekijk dan even de website van Nûby!

Laatst aangepast op vrijdag, 27 maart 2020 14:08
Meer in deze categorie: