Mattel lanceert verrassende Cloudees verzamelcollectie. Hemels!

27 maart 2020

Kinderen zullen in de wolken zijn met alle nieuwe uitpakverrassingen in 2020, want Mattel waagt zich met zijn innovatieve Cloudees op de verzamelingenmarkt. Deze megaschattige hebbedingen met bijzondere uitpakervaring bestaan uit een figuurtje in een superzachte wolk!

Met de Cloudees combineert Mattel de populairste verzameltrends voor meisjes: verrassende uitpakelementen, figuurtjes die veranderen bij contact met water, magische dieren en bijpassende accessoires. Een reeks bestaat uit 28 grote en kleine verzamelpopjes. In de loop van het jaar komen er zo verschillende reeksen uit.

Het principe van de Cloudees: het wolkkoffertje met water vullen en lekker schudden tot er binnenin een soort wolk ontstaat. Daarin zitten het Cloudees figuurtje en zes verrassingen in een ondoorschijnend zakje! Het merk heeft leuke en slimme weerthema’s, fantastische figuren (eenhoorns, luiaarden, poedels, lama’s ...), realistisch haar, een bewaarkoffertje en een echt unieke ‘schudfunctie’ om de verrassing binnenin te onthullen!

De Cloudees worden met nieuwjaar gelanceerd via een 360°-marketingplan: een uitgebreide televisiecampagne, populaire influencers, digitale netwerken, persberichten ...

De Cloudees dierenvriendjes komen uit zeven verschillende landen. Verzamel Wappie Koala, Dartel Eenhoorn, Huppel Poedel, Jolo Luiaard en de vele andere! Bij de schattige figuurtjes zit een pluizige wolkenstaart en een sleutelhanger, zodat de kinderen hun wolkenkoffertje en figuurtje overal mee naartoe kunnen nemen. Bovendien kunnen ze het deksel van het wolkenkoffertje gebruiken om hun huisdier mooi te etaleren.

De Cloudees zullen in twee formaten verkrijgbaar zijn: bij elke Cloudees hoort namelijk een bijpassend Cloudees minihuisdier. Een reeks bestaat uit 28 figuurtjes. Geregeld komen er nieuwe reeksen op de markt voor sublieme verzamelpret. Schud voor een Cloudees verrassing!

www.mattel.be/nl/

Laatst aangepast op vrijdag, 27 maart 2020 13:44
Meer in deze categorie: