Kleurrijk nieuws uit Playmobil® 1.2.3-land

27 maart 2020

PLAYMOBIL® 1.2.3 ondersteunt al 30 jaar de ontwikkeling van de allerkleinste speelvogels. Ook dit jaar breidt het kleurrijke PLAYMOBIL® 1.2.3 universum uit en verrast het met 2 nieuwe SAND-speelsets en een gloednieuw AQUA-speelthema. Het waterspeelgoed haakt in op de oeverloze fascinatie voor water, hoe het voelt en hoe voorwerpen drijven, onder gaan en FLOP weer boven water komen. Daarnaast maken vanaf september maar liefst 12 gloednieuwe 1.2.3-speelsets hun opwachting. De speelsets variëren in grootte, fantasielevel en aantal onderdelen om 1,5 tot 4 jaar-jarigen* al spelend de wereld te laten ontdekken.

Easy Start
Deze sets bevatten eenvoudige figuren en leggen de focus op voelen en verkennen. De bouwvakker met kruiwagen of politieman met hond zijn uitermate geschikt als eerste kennismaking met de wereld van PLAYMOBIL®. Peuters van 1,5 jaar of ouder bootsen al spelend de geluiden van de dieren na, noemen de figuren bij naam en oefenen zo hun taalvaardigheden.

First Challenge
Door een aantal elementen toe te voegen, geeft PLAYMOBIL® peuters en kleuters een eerste uitdaging. In deze fase staat de fijne motoriek voorop en begrijpen kinderen voor het eerst oorzaak-gevolgsituaties. Wanneer ze de eenhoornkoets van de fee in gang proberen trekken, rolt de wagen verder vooruit. In de feërieke speeltuin laten ze hun fantasie de vrije loop en laten de kleurrijke poppetjes van de glijbaan glijden. Woo-hoo!

Little Expert
In de laatste fase bouwt PLAYMOBIL® voort op de vorige leerfases door tal van functies toe te voegen. Bij deze speelsets ligt de focus voornamelijk op het oefenen van sociale vaardigheden en het eerste rollenspel.
Met het meeneem kinderdagverblijf spelen ze verschillende avonturen uit de crèche na. Blokken om torens mee te bouwen of een glijbaan om af te glijden, alles past in de handige meeneem koffer die het perfecte formaat heeft voor onderweg.
Duwen, vastkoppelen, sorteren: een ritje met de dierentrein verveelt nooit! De dieren kunnen los bewegen of aangesloten worden om een lange dierenketting te vormen. Met de kleurrijke symbolen verzint jouw mini zijn eigen verhaal binnen het dierenrijk. Roooooar!

Laatst aangepast op zaterdag, 04 april 2020 14:23
Meer in deze categorie: