Een silicone bijtspeeltje van Nûby to the rescue!

02 december 2019

We kunnen gerust zeggen dat doorkomende tandjes voor niemand leuk zijn. Hoe wonderbaarlijk het ook is om een nieuw klein tandje door het tandvlees van je baby te zien komen, niemand wenst z’n kleintje het ongemak toe. Met de silicone bijtspeeltjes van Nûby kan je ze weer helemaal blij maken.

Die nieuwe mijlpaal van de eerste tandjes gaat vaak gepaard met slapeloze nachten, heel wat traantjes en gekwijl. Een goeie manier om de pijn te verlichten en je baby te helpen met het verkennen van z’n mond, is door een bijtspeeltje te gebruiken. Door het bijten hierop oefenen ze druk uit op het tandvlees en verzacht dit zo de pijn van de doorkomende tandjes.

Bij Nûby zijn ze specialist in deze verlossende bijtspeeltjes met een hele waaier aan producten waar ze naar hartenlust op kunnen knabbelen. Het uitgebreide Nûby gamma heeft harde of zachte bijtspeeltjes, met water of gel gevuld om te kunnen koelen, en met allerlei oppervlakken die het tandvlees stimuleren. Maar de laatste en beste innovaties zijn de 100% silicone bijtspeeltjes. Het silicone materiaal is zacht voor baby’s tandvlees, maar kan heel wat geknabbel aan. Daarnaast is het ook een fluitje van een cent om schoon te maken. Én ze zijn volledig veilig om te gebruiken, ze bevatten geen schadelijke stoffen die kunnen vrijkomen bij al dat bijtwerk. Dit is het meest kwalitatieve materiaal voor bijtringen, en zeg nu zelf, je wil toch alleen maar het beste voor je kindje?

De bijtspeeltjes komen in heel wat vormen en kleuren, zoals een balletje, een helicopter, een banaan, een maïskolf, enz. Nu alleen nog kiezen welke jij, of je baby, het mooiste vindt! Wil je al de producten eens goed kunnen bekijken? Ontdek ze allemaal hier.

Laatst aangepast op dinsdag, 04 februari 2020 14:25
Meer in deze categorie: