De dino’s van Schleich

24 mei 2018

Utahraptor, allosaurus, dunkleosteus, ... Schleich biedt een breed scala van fascinerende "dino"-figuren aan. Een kleine rondleiding doorheen de collectie en de nieuwigheden van dit jaar…

Aan de ene kant hebben de meest populaire klassieke beeldjes (Tyrannosaurus, Triceratops, Velociraptor en anderen) nu verschillende poses en kleuren. In januari kregen ze het gezelschap van andere kleinere soorten zoals de oviraptor, de psittacosaurus, de dinogorgon en andere, beschikbaar tegen lage prijzen.

Aan de andere kant zullen er in juli drie nieuwe soorten in het assortiment verschijnen: de jonge therizinosaurus, de jonge Tyrannosaurus Rex en de Pteranodon. Maar dat is niet alles! De kinderen zullen deze zomer het genoegen hebben om de nieuwe functies van de grot te ontdekken, waarvan de voorwand herschikt kan worden om een instorting van stenen te veroorzaken.

Ten slotte blijven ook de gigantische vulkaan en de grote schedelval essentieel om de collectie figuren perfect te voltooien en zo bij te dragen aan het creëren van een spannende speelwereld. De kleine dinoliefhebbers beleven avonturen vol actie in het gezelschap van hun favoriete figuren!

Meer in deze categorie: