Spanning en avontuur met de allernieuwste Jurassic World speelgoedproducten van Mattel!

24 mei 2018

Op 6 juni speelt Jurassic World: Fallen Kingdom in de zalen. Ter gelegenheid van deze filmrelease brengt speelgoedfabrikant Mattel een gloednieuwe speelgoedlijn op de markt van Jurassic World actiefiguren en Matchbox-voertuigen. Het speelgoed is nu al verkrijgbaar in de winkel en in het najaar wordt de lijn nog verder uitgebreid.

Jurassic World actiefiguren en dino’s

De nieuwe speelgoedlijn pakt uit met heel wat verschillende pakketten, waaronder het Actiefiguren assortiment met daarin enkele personages uit de film. Elke actiefiguur (9,5 cm) wordt geleverd met een accessoire of een dinosaurus. Keuze uit Owen en Baby Blue of de Mercenary en Dimorphodon.

Ook is er nog het Roarivores assortiment met dino’s die net echt lijken! Een druk op de knop laat ze geluid en aanvalsbewegingen maken zoals happen, bijten en kopstoten geven. Binnen het pakket heb je de Roarivores Triceratops, Baryonyx, Metriacanthosaurus en de Allosaurus.

Uiteraard kan de iconische Kolossale Tyrannosaurus Rex niet ontbreken. Deze gigantische griezel heeft verstelbare armen en benen en een indrukwekkende bek die open en dicht kan. Dit mega-monster van 90 cm, kan tot wel 20 minidinosaurussen opslokken, achteraf kan je via het luikje op de buik de dinosaurussen bevrijden en opnieuw beginnen.

Om de film helemaal te kunnen naspelen, zijn er ook nog de griezelige Indoraptor en de Mosasaurus, het zeemonster. Allemaal met gedetailleerde uitvoering lijken ze net echt zoals in de film.

Jurassic World STEM producten

Om bij kinderen interesse te wekken rond fossielen en paleonthologie, is er nu het Jurassic World Fossil Strikers™-assortiment. Dit pakket bevat de gefossiliseerde resten van vier verschillende dino’s en de instructies om ze op te bouwen. Er is keuze uit de Velociraptor, Stygimoloch, Triceratops en de Pteranodon. In het pakket zitten ook houders om de skeletten in te plaatsen met daarbij horende bordjes met info en weetjes over de dinosaurussen. Ook hebben ze elk een DNA-activeringssleutel die de dino’s een kenmerkende beweging doet maken en hen zo tot leven wekt. De Velociraptor hapt, de Stygimoloch en Triceratops geven een kopstoot en de Pteranodon wappert met zijn vleugels. Ideaal om een eigen Jurassic World Natuurhistorisch museum te starten!

Meer in deze categorie: