Goliath heeft nieuwe spellen!

24 mei 2018

Goliath stelt voor: Brillogogo & Señor Pepper

Brillogogo

Het nieuwe spel van Goliath!

Een hilarisch gezelschapsspel voor het hele gezin. Bekijk de wereld door een andere bril, waardoor je niet beter, maar compleet anders gaat kijken!

Brillogogo is een spel waarbij je moet raden wat jouw teamgenoot tekent. En dat is moeilijker dan je denkt, vooral als je niet scherp kunt zien op het moment dat je tekent! Tijdens het tekenen heb je een bril op die ervoor zorgt dat alles wazig wordt. De kleur van de glazen bepaald hoeveel, of eigenlijk hoe weinig je ziet. Groen (makkelijk), Geel (gemiddeld) of Blauw (moeilijk).

 Een teamspel dat gegarandeerd zorgt voor hilariteit!

Señor Pepper

Coming soon!

Reis af naar Mexico met Señor Pepper, maar let op, want tijd voor een siësta is er niet bij! Een razendsnel kaartspel waarbij je sneller dan je tegenstanders moet zijn om te winnen.

Señor Pepper is een snel kaartspel, waarbij het doel is om sneller dan jouw tegenstanders de juiste Pepperfiguur te pakken. Draai allemaal tegelijk een kaart om. Op deze kaartjes zijn Señor Peppers afgebeeld in verschillende kleuren, de kleur die het vaakst voorkomt is de Señor Pepper die gepakt moet worden. Ben jij het snelst? Dan win jij de ronde!

Een snel reactiespel waar je heel fanatiek wordt!

Op de hoogte gehouden worden? Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer in deze categorie: