Gegarandeerd speelplezier met de nieuwe Paardrijclub

18 juli 2017

Na het gedetailleerd speelplezier van het ponypark in 2016, beleven kinderen spannende avonturen met de nieuwe Paardrijclub van PLAYMOBIL. Het uitbouwen van een eigen paardrijclub en de zorg voor paarden, stimuleren de zorgzaamheid en het verantwoordelijkheidsgevoel van alle kleine paardenliefhebbers.

De paardrijclub bestaat uit 9 verschillende sets en elke set geeft een andere interpretatie aan de verzorging van en omgang met paarden. Van ambitieuze ruiters met een onverbiddelijk doorzettingsvermogen om de eerste plaats in de grote paardenwedstrijd te bemachtigen, tot een behulpzame stalhulp die alle paarden verwendt in de paardenwasplaats. Elk paardenverhaal bruist van de creativiteit en overwint elke hindernis!

Het ruime thema Country biedt een maximum aan paardenplezier! De Paardrijclub kan perfect gecombineerd worden met de 4 Paardenberoepen die eerder dit jaar zijn uitgebracht of met het Ponypark van afgelopen jaar. Daar pony’s en paarden niet meer weg te denken zijn in de speelwereld van kinderen, blijft het Country assortiment jaarlijks meegroeien met de wensen van het kind!

Icon: TV
Bubble 3: Country fun pagina boordevol online spelletjes, leuke paardenfilm en te gekke downloads!
Bubble 2: Beschikbaar in de winkel vanaf 04/08/2017

Meer in deze categorie: