LEGO® NINJAGO® Movie

18 juli 2017

In augustus spint de LEGO® NINJAGO® Movie van het bioscoopscherm recht de speelkamer binnen, met een collectie van 18 bouwsets en een nieuwe reeks verzamelbare LEGO Minifigures gebaseerd op de personages in de film. 

Bouwers van alle leeftijden krijgen de kans om scenes en avonturen uit de langverwachte animatiefilm, een samenwerking tussen Warner Bros. Pictures, Warner Animation Group en LEGO Systems A/S, na te spelen. De film verschijnt vanaf 18 oktober in de Belgische zalen, en dit in 2D en 3D.

“NINJAGO heeft jarenlang de verbeelding van kinderen overal ter wereld geprikkeld via bouwsets, een succesvolle animatieserie op televisie, en een aanbod lifestyle merchandise. We zijn daarom ook verheugd dat we nu een geweldige collectie bouwsets op basis van de langverwachte film, The LEGO NINJAGO Movie, kunnen voorstellen”, aldus Jill Wilfert, Vice President, Licensing and Entertainment, bij LEGO Group. “De breedte en verscheidenheid van dit speelgoed, van dojo’s tot mechs en subs – garandeert dat NINJAGO bouwers urenlang bouwplezier zullen hebben met het naspelen – en hopelijk uitbreiden – van het verhaal van de film.”

De verschillende bouwsets, die een heel brede prijsrange hebben, zullen zowel in de aanloop naar de film als vlak na de release gelanceerd worden. Verder wordt ook de reeks LEGO Minifigures met verzamelfiguurtjes in blindpacks uitgebreid met een door Hollywood geïnspireerde collectie van 20 karakters, met daarbij exclusieve minifiguren van personages uit de film die men niet terugvindt in andere LEGO sets.

www.legoninjagomovie.com
www.LEGO.com/NINJAGO

Laatst aangepast op donderdag, 20 juli 2017 09:18
Meer in deze categorie: