Veiligheidsgordels aan voor Cars 3!

18 juli 2017

Na het succes van Cars 1 & 2 slaan Mattel en Disney opnieuw de handen in elkaar voor de lancering van een speelgoedlijn voor de nieuwe Cars 3  film die vanaf 26 juli in de zalen speelt. De film brengt nieuwe personages en onvergetelijke scènes die zich vertalen in de nieuwe speelsets. 

Zo komt er een nieuw assortiment metalen Cars 3 auto’s die van motorkap tot achterklep precies op de personages uit de film lijken, dankzij unieke deco’s en details die gebaseerd zijn op de oorspronkelijke personages.

Met de Cars 3 Willy’s Butte Transformerende Baanset kan een spannende scène uit de film nagespeeld worden op een favoriete locatie: Radiator Springs. Deze set kan op drie manieren transformeren waarbij auto’s gelanceerd worden, over de helling omhoog racen, over de kloof vliegen of een looping trotseren voor nog meer race- en stuntactie. De set bevat accessoires uit de film inclusief de favoriete kampioen Bliksem McQueen.

Wie graag de leukste momenten uit de film naspeelt, kan met een grotere versie van Bliksem McQueen aan de slag. De auto beweegt vooruit, achteruit, naar links, naar rechts, rolt om, zegt meer dan 20 iconische zinnen en reageert op beweging. Hij heeft de bekende coole look, echt werkende koplampen en achterlichten en ogen die bewegen, precies zoals in de film.

Als laatste zorgt Mattel ervoor dat je met Mack Truck de hele crew en favoriete racers kan vervoeren in de trailer die voldoende ruimte heeft voor wel vier voertuigen. Mack wordt geleverd met crew: Luigi en Guido. Klaar om de weg op te gaan? Duw op het dak van Guido die de voertuigen uit de set haalt en laat het avontuur beginnen!

Later dit jaar brengt Mattel nog meer speelitems rond Cars 3 op de markt.

Meer info op:
http://films.nl.disney.be/cars-3

Meer in deze categorie: