Nickelodeon & Plan International lanceren ‘Together For Good’ campagne

24 juli 2015
in Events

In de Together For Good campagne van Nickelodeon die deze maand wordt gelanceerd, kunnen kinderen laten zien wat zij voor hun gemeenschap doen.

Together For Good is Nickelodeon’s internationale campagne om het publiek te inspireren en te betrekken bij hun gemeenschap. Nickelodeon lanceert deze campagne met Plan Nederland in de Benelux; tegelijkertijd wordt de campagne internationaal gelanceerd in meer dan 150 landen.

Kinderen kunnen vanaf 21 juli inloggen op de microsite good.nickelodeon.tv waar inspirerende verhalen te lezen zijn over kinderen die al iets goeds voor hun omgeving hebben gedaan. Ook krijgen ze tips & tricks over de dingen die ze kunnen doen om zelf een verandering binnen hun community aan te brengen. Vanaf augustus kunnen kinderen in de leeftijd van zes tot en met 17, foto's en video's van zichzelf en hun activiteit uploaden.

Uit ieder land worden vier finalisten geselecteerd en Nickelodeon-kijkers kunnen stemmen op hun favoriete change-maker. Winnaars krijgen nationale bekendheid op Nickelodeon’s website en social media. Uit alle finalisten wordt wereldwijd één prijswinnaar uitgekozen die een VIP-reis naar Nickelodeon in de Verenigde Staten wint!

Meer in deze categorie: