Prijsuitreiking Kids World

24 juli 2015
in Events

Bij Kids World Monday Opening van 27 april en 18 mei was er telkens een prachtig prijzenpakket te winnen. De winnaars kregen op 29 juni hun prijs overhandigd.

Tijdens de Kids World Monday Opening van 27 april en 18 mei maakten alle detailhandelaars die een bezoek brachten aan Kids World kans op één van de twee prachtige prijzenpaketten, elk met een waarde van meer dan 2.250 euro.

28 exposanten schonken één of meerdere producten om op die manier 2 indrukwekkende prijzenpaketten samen te stellen. Deelnemen aan deze wedstrijd kon door een deelnameformulier af te halen bij één van de deelnemende exposanten. Hoe meer exposanten de winkeliers bezochten, hoe meer formulieren en hoe meer kans om te winnen. In totaal werden er zo’n 90 geldige formulieren uit de urnes gehaald.

De uiteindelijke winnaars waren  Patsy Goiris van de winkel De Knuffelbeer in Temse en Julie Abinet van boetiek l’Ange Natur’elle in Waimes. Zij kregen hun prijs op 29 juni overhandigd tijdens een gezellige bijeenkomst in Trade Mart Brussels.

Meer in deze categorie: