Kids World Days blijven zichzelf heruitvinden

29 oktober 2015
in Events

De Kids World Days vonden plaats op zondag 27, maandag 28 en dinsdag 29 september 2015 en waren een schot in de roos.

Nieuwe dimensie

De Kids World Days vonden plaats op zondag 27, maandag 28 en dinsdag 29 september 2015 en waren een schot in de roos. De goede sfeer in de wandelgangen, enkele nieuwe showrooms, prachtige uitbreidingen en drie dynamische pop-up exposanten maakten ook binnen het mooie weer. Het initiatief van de pop-up showrooms is nog maar eens het perfecte voorbeeld dat de synergie tussen de verschillende exposanten én de verschillende sectoren in Trade Mart Brussels perfect verloopt : Babyface, Biobu en DD Kado openden voor de eerste maal een pop-up showroom tijdens de Kids World Days.

Tevreden exposanten

Babylonia, Ingrid Guikers

Babylonia starttte zo’n 18 jaar geleden met een absolute passie voor ‘babydragen’ en is inmiddels uitgegroeid tot een firma waar  20 enthousiaste mensen werken. Babylonia was destijds de eerste in Europa die gebreide draagdoeken produceerde. Naast een uitgebreid gamma babydragers produceert Babylonia nog enkele leuke merken zoals Peppa en Bola en verdeelt het een aantal mooie merken zoals Koeka, Bobux, ergoPouch, Pigeon by Organics for Kids, Cuddledry enz. Aangezien Babylonia niet over de mogelijkheid beschikt om een showroom te openen in hun bedrijfspand in Wommelgem, kiezen ze reeds lange tijd voor Trade Mart Brussels. “Wij zijn uiterst tevreden met onze permanente showroom in Trade Mart Brussels. En eerlijk toegegeven, ook al moesten we de mogelijkheid hebben om in het bedrijf een showroom te creëren, dan nog zouden we voor Trade Mart Brussels opteren. Alle merken onder één dank bespaart onze klanten heel wat tijd, maar ook de bereikbaarheid is een pluspunt. Bovendien bieden initiatieven zoals de Kids World Days heel wat mogelijkheden voor ons als producent/verdeler. De Kids World Days waren dan ook zeer positief voor ons: lekker druk en een heel positieve sfeer onder de retailers!”

Isabelle Beelen

Isabelle Beelen is nieuwe exposant in Kids World in Trade Mart Brussels en vertegenwoordigt volgende merken: Lorena Canals, Little Dutch, Bibib, Storksak, Babymel en ApplePie Design. Isabelle startte haar activiteiten zo’n 4 jaar geleden met een showroom bij haar thuis, maar gaandeweg bleek de ruimte veel te klein. “Trade Mart Brussels was eigenlijk een logische keuze voor mij. Niet alleen de perfecte ligging en bereikbaarheid zijn een pluspunt, maar ook het feit dat de detailhandelaars alle merken onder één dak kunnen ontdekken is een absolute meerwaarde. Trade Mart Brussels is voor mij een springplank en de uitgelezen plaats om te groeien en te evolueren naar een vaste waarde op de markt”, vertelt Isabelle enthousiast. Isabelle nam ook voor de eerste keer deel aan de Kids World Days en ook over dit initiatief niets dan goed: “De reacties op de collecties waren fantastisch en ik kreeg meer bezoekers over de vloer dan aanvankelijk gedacht. Dit resulteerde in nieuwe klanten en heel wat positieve contacten. Erg leuk!”

Meer in deze categorie: