Media alert Asmodee: Lotte Kopecky ontvangt haar eigen Jungle Speed totem op Spellenspektakel

25 oktober 2022
in Events

Dat Lotte Kopecky een winnaar is in het wielrennen, is geen nieuws. Als ze niet op de fiets zit, wint ze nog steeds graag, maar dan wel in gezelschapsspelletjes. Lotte’s favoriete spel? Jungle Speed! Een kort, explosief spel, waarbij je niet alleen slim, maar ook snel uit de hoek moet komen. Juist ja, op het lijf geschreven voor deze wielerkampioene. Asmodee België, marktleider als verdeler en ontwikkelaar van gezelschapsspellen, overhandigde haar een gepersonaliseerde Jungle Speed totem op het spellenspektakel in Gent. “Ik win graag met spelletjes, maar het spelplezier primeert. Wanneer we met de ploeg op pad zijn, kan een kort spelletje Jungle Speed mijn gedachten verzetten. Samen spelen is gewoon leuk!” Ook zin om te spelen? Dit weekend test je honderden gezelschapsspellen op het Spellenspektakel in Gent. De ideale gezinsuitstap.

En Lotte is zeker niet de enige spelfanaat. 8 op 10 Belgen speelt regelmatig een gezelschapsspel. Bij 4 op 10 komt er zelfs wekelijks een spel op tafel. Dat blijkt uit een onderzoek van Asmodee België uitgevoerd bij 1.000 Belgen. Sinds de lockdown worden er vaker spellen bovengehaald in de Belgische huiskamers: de helft van de Belgen speelde vaker tijdens de coronacrisis en ook na de lockdowns, nu er tal van alternatieven zijn op het vlak van vrijetijdsbesteding, geven 3 op 10 Belgen aan nog steeds vaker te spelen dan voordien.

Een reden te meer voor Spellenspektakel om na 29 succesvolle edities in Nederland dit weekend voor het eerst neer te strijken in België en voor Asmodee om daar maar liefst 35 spellen, inclusief Jungle Speed, door de bezoekers te laten uittesten:

En die spellen hoeven heus niet altijd uren te duren. Jungle Speed duurt gemiddeld een kwartiertje en speel je dus perfect even tussendoor. Voor Lotte wordt een spelletje Jungle Speed nu nóg leuker, want zij speelt voortaan met een gepersonaliseerde totem. Haar naam en een wielrennersymbool werden in de grafische stijl van Jungle Speed op de totem gedrukt. Een uniek exemplaar dat Lotte en haar medespelers zonder twijfel veel spelplezier en ontspanning zal brengen.  

Alle spelfanaten zijn van harte welkom in Flanders Expo op zaterdag 22 en zondag 23 oktober. Een middagje spelen met vrienden of met jouw gezin? Spellenspektakel is de ideale weekenduitstap! Alle info via https://nl.spellenspektakel.be/.

Laatst aangepast op dinsdag, 25 oktober 2022 13:05
Meer in deze categorie: