Megableu wint Speelgoed van het Jaar in Nederland!

28 november 2022
in Events

In september viel Megableu al in de prijzen in Nederland wanneer de vakjury enkele van haar spellen bekroonde tot winnaars. Het Verhaal van Koning Schaak won in de categorie Wetenschap en Educatie. Kuddegedrag was de winnaar bij de Familiespellen.

Maar daarmee was het verhaaltje nog niet uit! Begin november vond het gala plaats, waar Megableu dankzij de vele stemmen ook de publieksprijs mee naar huis mocht nemen voor Het Verhaal van Koning Schaak.

Met Het Verhaal van Koning Schaak leren jong en oud schaken door middel van een superleuk verhalenboek. Het boek stelt de verschillende schaakstukken voor aan de hand van een sprookje. Met de speciale schaakstukken met personages worden de verhalen daarna op het schaakbord tot leven gebracht.

Kuddegedrag is een family party game waarbij iedereen probeert de denken zoals de rest van de groep. Iedereen beantwoordt simpele vragen (wat is de beste donutvulling?), en zolang je antwoord in de meerderheid is, scoor je koefiches en groeit je kudde. Maar ben je een vreemde eend in de bijt, dan moet je de roze koe bij je kudde voegen en is je kudde niets meer waard – tot wanneer je de roze koe naar een andere speler kunt doorschuiven!

Meer informatie/bestellingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer in deze categorie: