Pure creative innovation op de Creative Impulse Award 2023 in Creativeworld

25 oktober 2022
in Events

De Oscar van de creatieve sector start met een nieuwe ronde op Creativeworld 2023. Samen met een nieuwe partner, de uitgeverij Chmielorz en haar vakblad "Cutes & Friends", reikt Messe Frankfurt de felbegeerde prijs uit weer na een pauze van twee jaar. Heb jij een mooie innovatie in je assortiment? Solliciteer dan uiterlijk 12 december 2022..

"Eindelijk komt de creatieve uitwisseling bij Creativeworld weer op gang. Om geen innovatie van de afgelopen twee jaar te missen, bieden we voor het evenement 2023 wederom de Creative Impulse Award aan", zegt Eva Olbrich, directeur Creativeworld en Christmasworld bij Messe Frankfurt Exhibition GmbH. “Hiervoor hebben we een nieuwe partner aan onze zijde. Samen met uitgeverij Chmielorz en haar vakblad “Cutes & Friends” willen we de Award verder ontwikkelen en plannen onder meer een nieuwe categorie. Ik ben nu al erg enthousiast over de creatieve nieuwe producten van de fabrikanten. “

Omdat er de afgelopen twee jaar geen Creative Impulse Award was vanwege de pandemie, kunnen productinnovaties uit de jaren 2021 en 2022 worden ingediend voor de oproep voor inzendingen van 2023. Nieuwe producten uit de nabije toekomst moeten tegen Creativeworld 2023 klaar zijn voor de markt. Bovendien moeten zij zich onderscheiden door een bijzonder innovatieve productprestatie, door een bijzondere complexiteit, diversiteit of toepassingsbereik, door ergonomie, ontwerp of speciale milieuvriendelijkheid.

Net op tijd voor de herlancering van de Creative Impulse Awards komt er een nieuwe categorie. Naast de bekende prijzen: Creative Product, Creative Tool, Creative Complete Set, Creative Book, Artistic Product of the Year en de speciale prijs voor het meest duurzame product, wordt voor het eerst de Marketing Campagne van het Jaar uitgereikt. Hier kunnen fabrikanten goed gedocumenteerde voorbeelden presenteren van hoe ze hun producten hebben gepromoot en hoe ze de gespecialiseerde handel actief hebben kunnen ondersteunen bij het verkopen van hun topproducten. In januari zal een topjury van experts uit het bedrijfsleven, de industrie en de media alle inzendingen beoordelen en de winnaars selecteren.

Op Creativeworld, van 4 tot en met 7 februari 2023, worden de top drie winnaars in elke categorie gepresenteerd in een speciale ruimte in hal 1. Er zal ook digitale documentatie en online publicatie zijn op het Creativeworld Instagram-kanaal, uiteraard vergezeld van uitgebreide pre- en post-event verslaggeving door "Cutes &Friends". "Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met Messe Frankfurt en vooral over het feit dat we deel kunnen uitmaken van de herstart van de gerenommeerde industrieprijs. Momenteel breiden we onze creatieve divisie uit bij uitgeverij Chmielorz, dus de Creative Impulse Award past daar perfect bij", zegt Elke Sondermann, property manager van de vakbladen "BusinessPartner PBS" en "Cutes &Friends". De feestelijke prijsuitreiking vindt traditioneel plaats op de eerste dag van de beurs, 4 februari 2023, op het podium van de Creative Academy.

Alle fabrikanten uit de creatieve sector die exposeren op de toonaangevende internationale vakbeurs Creativeworld kunnen zich aanmelden bij: creativeworld.messefrankfurt.com/award-registration  eb dit uiterlijk op 12 december 2022.

Vanaf februari 2023 wordt Creativeworld gehouden in het beurscentrum van Frankfurt, tegelijk met de toonaangevende internationale consumentengoederenbeurzen Ambiente en Christmasworld. Creativeworld: 4 tot 7 februari 2023

Laatst aangepast op dinsdag, 25 oktober 2022 12:51
Meer in deze categorie: