's Werelds grootste podium voor de speelgoedindustrie keert terug!

24 november 2021
in Events

Van 2 tot 6 februari 2022 opent de Spielwarenmesse haar deuren en brengt ze de hele branche samen in Nürnberg. Bekende merken, trendy start-ups, inkopers van grote ketens, onafhankelijke detailhandelaars en veel mediavertegenwoordigers maken het evenement uniek. Ontmoet uw zakenpartners en nieuwe contacten opnieuw in levenden lijve, ontdek live een uitgebreid aanbod producten en leg de basis voor het komende werkjaar.

 

We kijken ernaar uit om samen met u de Spirit of Play te beleven op de Spielwarenmesse 2022!

Toys go Green – Focus op duurzaamheid

Met het oog op de klimaatbescherming legt de Spielwarenmesse 2022 de focus op het thema duurzaamheid. Ontdek in de nieuwe expositieruimte ‘Toys go Green‘ in hal 3A duurzame producten gemaakt van natuurlijke materialen, biogebaseerde kunststoffen en gerecyclede en geüpcyclede materialen, en speelgoed dat kinderen milieubewust maakt.

Het beste van twee werelden

In 2022 komt de Spielwarenmesse dubbel zo sterk terug, want de live ervaring wordt voor het eerst uitgebreid met een digitaal netwerkplatform – de Spielwarenmesse Digital. U kunt via het platform contacten leggen, live lezingen meemaken en nieuwe producten ontdekken. Dat maakt het voor u gemakkelijker om uw bezoek aan de beurs voor te bereiden en op te volgen.

www.spielwarenmesse.de/en

Laatst aangepast op woensdag, 24 november 2021 13:56
Meer in deze categorie: