Fisher-Price Cares doneert speelgoed aan Belgische kinderziekenhuizen

25 januari 2022
in Events

Wie in de maanden oktober tot december Fisher-Price speelgoed kocht, kon zelf beslissen om dit ook te doen voor de Belgische kinderziekenhuizen.

Fisher-Price, het speelgoedmerk voor de allerkleinsten, en warenhuisketen Carrefour sloeg afgelopen najaar de handen in elkaar voor het goede doel met de actie Fisher-Price Cares. Fisher-Price en Carrefour gaan zich inzetten voor het doneren van speelgoed aan de Belgische kinderziekenhuizen. Bij elke aankoop vanaf 25 euro van Fisher-Price speelgoed bij warenhuisketen Carrefour kan de koper zelf beslissen om daarvan een bedrag ter waarde van 5 euro aan Fisher-Price speelgoed te doneren aan de Belgische kinderziekenhuizen.

Fisher-Price en Carrefour werken hiervoor samen met 3 Belgische kinderziekenhuizen die in blijde verwachting zijn van de aankomende speelgoeddonaties. Het gaat over de kinderafdelingen van de ziekenhuizen UZ Leuven, het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola in Brussel en het Centre Hospitalier Universitaire in Charleroi.  Deze ziekenhuizen hebben dringend behoefte aan speelgoed en entertainment voor de allerkleinste patiëntjes die hun dagen noodgedwongen moeten doorbrengen op de kinderafdeling. Na deze Fisher-Price Cares actie zullen Fisher-Price en Carrefour het Fisher-Price speelgoed officieel overhandigen aan de ziekenhuizen.

www.fisher-price.com

Laatst aangepast op woensdag, 26 januari 2022 09:45
Meer in deze categorie: