Trixie wint 'Speelgoed van het Jaar'-award met de houten brandweerwagen

12 september 2024
in Nieuws

De stoomboot van Sinterklaas en de slee van de Kerstman zijn weer in aantocht. Een periode waarin de helpers van deze pakjesbrengers zich afvragen welk speelgoed nu precies goed is voor je kind en waarom. De 'Speelgoed van het Jaar'-verkiezing helpt hierbij een handje en rijkt jaarlijks een award uit aan het beste speelgoed. De houten brandweerwagen van het Belgische merk Trixie wordt dit jaar met de award binnen de categorie voertuigen gelauwerd door de vakjury voor originaliteit, veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en speelplezier. Benieuwd waarom dit nu net zo’n must-have is voor onder de kerstboom of in het schoentje van je kind? We zetten het voor jou op een rijtje.

Speelgoed van het Jaar-vakjury : "De houten brandweerwagen is een duurzaam & leuk fantasiespel met fijne details zoals een houten lift en herkenbare diertjes"

Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd

Dit jaar wordt voor de 50ste keer de titel van Speelgoed van het Jaar uitgereikt. Een deskundige vakjury van 20 speelgoedspecialisten test en beoordeelt allerlei speelgoed en spelletjes. Die worden geëvalueerd op het vlak van originaliteit, veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en speelplezier. De houten brandweerwagen van Trixie scoorde zo goed op al deze vlakken, dat hij gekroond werd als Speelgoed van het Jaar binnen de categorie voertuigen. Dankzij die titel kun je het stuk speelgoed eenvoudig herkennen als de beste en veiligste optie.

Brandjes te blussen met leuk en duurzaam speelgoed

Wat maakt de houten brandweerwagen van Trixie zo bijzonder? De houten brandweerwagen is voorzien van een lift, twee leuke dierenpoppetjes, een draaibare ladder en een beweegbare waterslang. Dit wagentje helpt zo bij het ontwikkelen van de fijne motoriek van kinderen, een vaardigheid die in een digitale maatschappij steeds meer verloren gaat. Het duurzame materiaal (FSC®­ gecertificeerd hout) gaat jarenlang mee en is afgewerkt met kindveilige, onschadelijke verf op waterbasis. Je kind kan er dus zonder problemen naar hartenlust mee spelen en er zelfs in bijten. Laat je kleintje op ontdekking gaan met de brandweerwagen en zo verschillende avonturen bedenken en beleven in een zelfgebouwde fantasiewereld. Handige labels op de verpakkingen van Trixie geven steeds aan welke vaardigheden het speelgoed bevordert. Zo kan je als ouder een bewuste keuze maken en kiezen voor spelletjes die echt iets bijdragen aan de ontwikkeling van je kind.

Julie Van Ginderachter - CEO Trixie : "Deze prijs weerspiegelt alles wat we nastreven met ons speelgoed: oneindige verbeelding in de wereld van kinderen brengen, terwijl de ontwikkelingsvaardigheden worden gestimuleerd en dit op een duurzame manier. "

Jouw kindje groeit, en Trixie groeit mee

Trixie begon 15 jaar geleden met babytextiel en door de jaren heen is het merk sterk gegroeid dankzij musthaves voor school en de kleurrijke dierenvriendjes zoals Mr. Dino, Mrs. Cat en Mr. Lion. Recent werd de handige eetgerei-collectie uitgebreid met een leuke en lekvrije lunchpot en brooddoos. Trixie richt zich met hun speelgoed aanbod op de verbeelding van kinderen. De hele dag door vinden zij mogelijkheden om te spelen en zo hun creativiteit, denkvaardigheid en emotionele ontwikkeling te stimuleren. Daar speelt Trixie op in met een breed aanbod van speelgoed voor iedere leeftijd en elk moment van de dag. Waterratten kunnen zich uitleven met het badspeelgoed, muziekspeeltjes kunnen mee naar bed, en voor de allerkleinsten is er nog meer zacht speelgoed op komst.

 

Laatst aangepast op donderdag, 12 september 2024 13:16
Meer in deze categorie: