Een onvergetelijke finale met aankondiging van de nieuwe VIP Mini Builders bij LEGO® Discovery Centre Brussels

10 september 2024
in Nieuws

Echte LEGO®-fans konden zaterdag terecht bij het LEGO® Discovery Centre Brussels voor een onvergetelijke finale vol LEGO fantasie en plezier! De kinderen werden verwelkomd door de Master Model Builders voor een ochtend vol uitdagingen waarna de VIP Mini Builders 2024/2025 werden bekroond. 

VIP Mini Builder finale

Een groot aantal kinderen had zich ingeschreven om VIP Mini Builder te worden. Een unieke kans om deel uit te maken van het team kinderen dat de Master Model Builders een jaar lang begeleidt en inspireert en om alle activiteiten van het centre als eerste te testen. De 18 kandidaten met de beste inzendingen werden uitgenodigd voor de finale, die zaterdag plaatsvond in het LEGO® Discovery Centre Brussels. De LEGO-fans, en hun familie, werden verwelkomd met een ontmoetingsontbijt samen met de Master Model Builders, de professionele LEGO-bouwers. Dit zorgde voor een flinke portie energie voor een voormiddag vol fantasie, creativiteit en vooral plezier!

De kinderen konden zich helemaal uitleven tijdens de verschillende challenges die de Master Model Builders voor hen hadden voorbereid. Met behulp van duizenden LEGO stenen brachten ze hun eigen fantasiewereld tot leven. De enige regel was dat hun creaties hun passies en dromen moesten weerspiegelen. Met veel enthousiasme gingen de kinderen aan de slag, en kregen ze hulp van de enige echte VIP Mini Builders van de vorige editie. Wat een eer! De families konden de kandidaten met trots aanmoedigen en helpen bij de challenges. Zo hebben ze allemaal samen van deze ervaring kunnen genieten.

'Wij als Master Model Builders vinden het geweldig om te zien hoeveel kinderen de competitie willen aangaan om een echte VIP Mini Builder te worden. We vinden het enorm leuk om onze passie te delen met een groep creatieve kinderen. Ze gaven één voor één het beste van zichzelf! Dit jaar konden ze ons opnieuw verbazen met hun leuke creaties,' aldus Master Model Builder Sieber.

Nadat de kinderen het beste van zichzelf hadden gegeven, kregen ze elk de kans om hun creaties voor te stellen aan de jury. Daarna was het tijd om samen met hun familie te genieten van een exclusieve LEGO 4D-film. Dit gaf de professionele jury van Master Model Builders de tijd om de winnaars te selecteren, wat een moeilijke opdracht bleek te zijn. Uiteindelijk werden de zes meest creatieve fantasiewerelden uitgekozen en werden de nieuwe VIP Mini Builders 2024/2025 bekendgemaakt.

Het nieuwe team van VIP Mini Builders werd bekroond met de traditionele LEGO-douche. Ze gingen naar huis met deze prestigieuze titel, die hen de kans geeft om een jaar deel te nemen aan exclusieve evenementen met de Master Model Builders. In het LEGO Discovery Centre staan de ideeën van de kinderen centraal. Ze worden vertegenwoordigd door het VIP Mini Builder team. Door verschillende bijeenkomsten tijdens het jaar geeft de indoor-attractie kinderen de kans om hun mening te delen en te bouwen aan hun zelfvertrouwen in een veilige en inclusieve omgeving.

Alle kinderen konden dan ook het centre ontdekken en kregen aan het einde van deze creatieve ochtend een leuk LEGO-cadeautje als herinnering aan deze buitengewone belevenis.

Laatst aangepast op dinsdag, 10 september 2024 16:19
Meer in deze categorie: