Bouhon lanceert nieuwigheden

23 mei 2024
in Nieuws

Groothandel Etn. Tobias NV breidt zijn aanbod verder uit en lanceert tal van nieuw speelgoed, zoals allerhande maskers, activiteitdozen en kauwhangers. Vanaf augustus kan je Bouhon ook vinden op Trademarkt in Brussel, vlakbij het Atomium.

Bouhon blijft zijn productaanbod vernieuwen en uitbreiden. De groothandelaar in speelgoed heeft heel wat nieuwigheden in hun aanbod opgenomen, zoals 3D maskers. “Kinderen kunnen de maskers zelf in elkaar knutselen”, zegt Sebastien Tobias van Etn. Tobias NV. “Er zijn tal van maskers, zoals een dinosaurus, eenhoorn, krokodil, leeuw, paard,… Die 3D maskers kunnen samengesteld worden door het volgen van een genummerd connectiesysteem en op het hoofd gezet worden, bijvoorbeeld voor verjaardagen. In andere landen, zoals Spanje en Groot Brittannië, zijn die al zeer populair. Daar zijn er veel kinderen die er mee rond lopen.”

Activiteitsdozen

Verder zitten er ook nieuwe activiteitsdozen in het aanbod van Bouhon. Die zitten boordevol knutselmateriaal waarmee kinderen zich kunnen uitleven. Ze kunnen er mee breien, naaien, haken… Ze kunnen er zelfs een tochthond mee haken. Verder zet Bouhon ook de kauwhangers voor 3+ in de kijker. “Het is een hanger waarop je kan kauwen, zodat je niet op een kledingstuk bijt”, zegt Sebastien Tobias.

Trademarkt

Bouhon kan je vanaf augustus ook vinden in Trademarkt in Brussel. De speelgoedgroothandel zal daar een ruimte hebben om de producten in voor te stellen. “Daar zijn de producten te zien ”, zegt Sebastien Tobias. “Elke laatste maandag van de  maand is er een open dag waarop alle handelaars de deuren open zetten. Een fysieke beleving zegt toch meer dan een catalogus of website.”

Recente

Bouhon, een Belgische groothandelaar gespecialiseerd in knutsel- en schoolmateriaal, breidde recent zijn productaanbod uit naar speelgoedwinkels. Concreet voegden ze heel wat nieuwe artikelen in hun assortiment toe, zoals sensorisch speelgoed, open ended speelgoed en technologische innovaties.

Familiebedrijf 

Bouhon is een Belgisch bedrijf dat bestaat sinds 1867. De firma vervaardigde toen een populair gamma zegellakken, lijmen en stempelinkten. De kwaliteitsvolle Bouhon-lijm kwam steeds meer in de kijker te staan en de productie schoot de hoogte in. In 1974 nam de familie Tobias het bedrijf over.  De onderneming groeide uit tot een volwaardig familiebedrijf: Etablissementen Tobias NV.   Onder impuls van de volgende generatie breidde de zaak uit naar een heuse groothandel in speelgoed, school- en knutselmateriaal. Sebastien Tobias behoort momenteel tot de tweede generatie die aan het roer staat. En de lijm? Die maken ze nog steeds zelf!

Bouhon, jouw groothandel in speelgoed, school- & knutselmaterialen

https://www.bouhon.net/nl

Meer info Bouhon, jouw groothandel in speelgoed, school- & knutselmaterialen

Laatst aangepast op donderdag, 23 mei 2024 20:14
Meer in deze categorie: