Wild & Soft zet scooter heads in de kijker

21 mei 2024
in Nieuws

Naar aanleiding van de komst van de zomer wil speelgoedfabrikant Wild & Soft uit Roeselare de scooter heads of stepkopjes in de kijker zetten. Er werd daarvoor ook een nieuw display ontwikkeld waardoor het product in de winkel nog makkelijker getoond kan worden.

Met de zomer om de hoek springen hun stepkopjes of scooter heads weer in het oog. “Het is een leuk item om de fiets wat op te fleuren”, zegt Liesbeth Goeminne. “Je kan de step omtoveren in een dierenvriendje om samen mee op stap te gaan. Het is beschikbaar in zeven modellen. De haai en de bruine beer zijn de meest nieuwe.”

Nieuwe exemplaren

Er wordt momenteel gewerkt aan twee nieuwe exemplaren die in het najaar op de markt komen. Het gaat onder meer om de egel en een Schotse koe. De scooter heads zijn heel makkelijk te bevestigen met een velcro klittenband aan elk type stuur van een step of fiets. Daardoor ben je niet gebonden aan een bepaald merk van fiets of step.

Populariteit

Met de zomer in aantocht winnen de scooter heads weer wat aan populariteit. “Door iets toe te voegen aan het stuur, verandert de step of fiets in een dierenvriend”, zegt Liesbeth Goeminne. “Door iets heel kleins toe te voegen, verandert heel de beleving. Het maakt het fietsen en steppen nog leuker voor kindjes dan dat ze het eigenlijk al vinden.”

Kust

Wild & Soft ziet veel potentieel aan de kust waar steps, fietsen en gocards in de zomer een grote boost krijgen. “Voor deze regiogebonden winkels kunnen de scooter heads een populair verkoopitem zijn”, zegt Liesbeth Goeminne. “De haai is bijvoorbeeld een super populair product aan de kust.”

Conceptstores

De scooter heads kunnen niet enkel in speelgoedwinkels, giftwinkels en fietswinkels verkocht worden. De items worden ook vaak verkocht door concept stores, die ook kledij en leuke gadgets verkopen. “Ze hebben een breed concept waar de scooter heads ook mooi in passen”, zegt Liesbeth Goeminne. 

Nieuw display

Wild & Soft heeft een nieuwe display ontwikkeld om de scooter heads op te kunnen presenteren. Dat is handig voor winkels die geen tweewielers of steps verkopen. “Winkels die geen fietsen of steps in het aanbod hebben, kunnen via dit display het product mooi aan de klant tonen”, zegt Liesbeth Goeminne. “Het display neemt niet veel plaats in. Ernaast wordt vaak een grabbelbak gezet, waar de producten dan gekozen worden.”

Beurs

Wild & Soft staat met de regelmaat ook op grote internationale beurzen, zoals Toys Milano. “Daar waren de scooter heads ook heel populair. In september staan we dan op de decoratiebeurs Maison & Objet in Parijs.” Wild & Soft heeft ook nog een boodschap voor de winkels die hun product verkopen. “Het is een leuk product om op sociale media te posten. Dan zie je pas hoe leuk kinderen het vinden. Promoot ons product gerust met online filmpjes waar je ons in tagt.”

Over Wild & Soft

Wild & Soft is een Belgisch bedrijf dat allerhande accessoires ontwikkelt. “Vanuit de liefde voor de natuur en de missie om mensen gelukkig te maken, brengen wij het dierenrijk het interieur binnen”, zegt Liesbeth Goeminne. “Onze producten zijn op en top Belgisch en zijn vervaardigd met kwalitatief hoogstaande materialen. Doordat ieder dier met de hand is gemaakt, zijn ze ieder voor zich origineel en een tikkeltje eigenzinnig. De vormen die worden gecombineerd met hoogwaardige stoffen, vooruitstrevende designs en moderne kleuren vinden perfect hun plaats in elke woonomgeving. De collectie wordt bovendien regelmatig aangevuld met nieuwe modellen.

www.wildandsoft.com

T +32 51 50 49 38

 

Matthias Vanheerentals

Meer in deze categorie: