Mijn puzzelboek – Tel je mee?

29 mei 2024
in Nieuws

Lezen, tellen én puzzelen met Little Dutch

Er is veel te ontdekken in het nieuwe Mijn puzzelboek – Tel je mee? van Little Dutch. Haal tijdens het lezen de puzzelstukken uit het boek en ontdek wie er achter de raampjes van de verschillende huizen zitten. Leg alle puzzelstukken aan elkaar en maak een heel groot huis of een cijfertoren. 

Wie woont hier?
In dit nieuwe kartonboek zijn allerlei huizen op verschillende plekken te zien. Er staat een huis aan de gracht, eentje bij een park en een ander aan een pleintje. Er is niet alleen buiten van alles te zien. Kijk maar door de ramen van de huizen naar binnen. Wie zie je daar? Haal het puzzelstuk uit het boek om te zien wie de bewoners zijn en wat ze doen.

Tel maar mee
Er is ook veel te tellen in dit boek. Tel maar eens de ramen van de huizen of het aantal bewoners. En hoeveel hondjes zijn er buiten aan het spelen? Tip: als het tellen wat moeilijk is, kijk dan eens naar de huisnummers of draai het puzzelstuk in het boek om. Daar vind je het juiste aantal bij de pagina!

Samen puzzelen
Elke spread bevat een puzzelstuk. Als je de puzzelstukken uit het boek haalt, kun je door alle stukken aan elkaar te leggen één groot huis maken. Of leg een cijfertoren met de achterkant van de stukken. Puzzel je mee?

Verkrijgbaarheid

Mijn puzzelboek – Tel je mee? is vanaf 16 mei verkrijgbaar in de boekhandel en online.

Productgegevens

Mijn Puzzelboek – Tel je mee?  
ISBN 978-90-5647-021-0
16,95 euro
 
Laatst aangepast op woensdag, 29 mei 2024 17:50
Meer in deze categorie: