Hasbro Consumer Products voegt eOne-merken toe aan de vertegenwoordiging van WildBrain CPLG in de Benelux

21 september 2020
in Nieuws

Sinds 1 januari 2020 vertegenwoordigt WildBrain CPLG de rechten van Hasbro Consumenten Producten en deze rechten zijn nu uitgebreid met de iconische eOne-merken, na de recente integratie van Hasbro en eOne.

"We maximaliseren onze lokale samenwerking met WildBrain CPLG Benelux en voegen PEPPA PIG, PJ MASKS en RICKY ZOOM toe ", zegt Marianne James, Vice President van Hasbro Consumer Products in EMEA. "Met de sterke lokale retail samenwerkingen van WildBrain CPLG zien we deze regio als een sterke groeimarkt om onze licentie programma’s verder te vergroten.

Brenda Draaisma, Managing Director bij WildBrain CPLG Benelux, voegt hieraan toe: `` We kijken ernaar uit om met deze nieuwe merken binnen de Hasbro portfolio aan de slag te gaan. Met de focus van Hasbro om franchises voor lange termijn te bouwen, kunnen we de fans boeien en langer aan het merk binden waardoor voor licentienemers en retailers er veel mogelijkheden zijn voor groei in de Benelux-markt. "

Voor meer informatie over Hasbro of een van de andere Wildbrain CPLG merken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst aangepast op maandag, 21 september 2020 16:53
Meer in deze categorie: