Tiki Taka - Nieuwe partners voor TOUZANI!

21 september 2020
in Nieuws

Sinds begin 2020 heeft Wildbrain CPLG de Touzani licentie rechten en is vol enthousiasme het CP programma aan het uitbouwen. Stationery Team is de nieuwe Back-to-School partner en komt volgend jaar met een nieuwe en stoere lijn voor jongens en meisjes. Daarnaast wordt binnenkort de nieuwe Outdoor Toys partner bekend gemaakt, die flink veel indruk zal gaan maken!

TOUZANI is DE wereldberoemde Freestyle voetbalpionier. Als grondlegger van de sport is hij de eerste die de bekende voetbaltrucjes uitvoerde, waardoor Freestyle voetbal een internationaal fenomeen werd.

Daarnaast wordt hij wereldwijd gezien als de ‘King of Nutmegs’ oftewel Koning van de Panna. Grote profvoetballers hebben dit inmiddels ook mogen ondervinden. Hij is naast voetbal freestyler ook een inspirerende spreker en maker van unieke content voor zijn Youtube-kanaal Touzani TV.

Voor meer informatie over Touzani of een van de andere Wildbrain CPLG merken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst aangepast op donderdag, 24 september 2020 11:28
Meer in deze categorie: