Speelgoedimporteur Toi-Toys International geeft een prijsverlaging af ondanks torenhoge transportkosten uit China.

04 mei 2022
in Nieuws

De afgelopen jaren heeft Toi-Toys International een sterke groei doorgemaakt. Mede hierdoor is het bedrijf een meerjarige overeenkomst aangegaan met de logistiek dienstverlener Hellmann Worldwide Logistics, wat heeft geresulteerd in sterk verlaagde containertarieven.

Deze verlaagde containertarieven zullen door Toi-Toys International per direct doorgerekend worden in de verkoopprijzen. Dit resulteert in een directe prijsverlaging van ruim 250 artikelen.

Aldus Dhr. Schaay, CCO bij Toi-Toys International: “De torenhoge transportkosten uit China zorgen er in deze markt juist voor dat artikelen geïmporteerd uit dit land, enorm in prijs zijn gestegen. We zijn daarom extra verheugd te kunnen melden dat we nu, door onze overeenkomst met Hellmann Worldwide Logistics, onze klanten kunnen voorzien van een prijsverlaging voor een groot gedeelte van het assortiment.”

Over Toi-Toys International

Toi-Toys International is al ruim 30 jaar één van Europa’s grootste leveranciers van veilig en betaalbaar speelgoed met vestigingen in zowel Nederland als Duitsland. Met een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment, sterk gericht op de laatste trends, is Toi-Toys International de specialist voor retailers, e-tailers en groothandels in marktsegmenten als speelgoed speciaalzaken, huishoudzaken, supermarkten, drogisterijen en warenhuizen. Uit haar eigen magazijn van 16.000m2, levert Toi-Toys International meer dan 2.000\ producten naar ruim 45 landen. Als familiebedrijf investeert Toi-Toys International in duurzame relaties, waarbij betrokkenheid en betrouwbaarheid de uitgangspunten zijn.

www.toi-toys.com

Meer in deze categorie: