Toy Fair: inspirerende kinderen voor de toekomst

11 september 2019
in Nieuws

Of het nu gaat om het maken van modieuze accessoires, het bouwen met magnetische stukken, of het klaarmaken van een maaltijd met speelgoed (of echt!) eten, kinderen zullen de komende maanden veel plezier beleven aan het speelgoed dat hen voorbereidt voor de toekomst.

"Speelgoed kan de nieuwsgierigheid van een kind prikkelen en hen motiveren om verschillende domeinen te verkennen die naar hun toekomstige carrière kunnen leiden", zegt Adrienne Appell, Senior trend expert voor de U.S. Toy Association. "Dit speelgoed is niet alleen leerzaam – het is vooral heel erg leuk, zeker wanneer er spannende features toegevoegd worden die het spelen versterken."

"Inspirational & aspirational" was een van de belangrijkste speelgoed trends van het jaar, aangekondigd door de Toy Association op Toy Fair New York in februari. Dit speelgoed helpt kinderen vaardigheden en competenties te ontwikkelen door te spelen, door ze te onderwijzen over nieuwe onderwerpen, waardoor ze zonder angst fouten kunnen maken en leren hoe ze kunnen samenwerken met Playmates. Hier zijn een paar voorbeelden van inspirerende & aspirationele speelgoed en games.

Blinger (Wicked Cool Toys): de droom van een fashionista, de blinger styling tool stelt kinderen in staat om al het bling dat ze willen aan hun haar toe te voegen en opvallende looks te creëren. De eenvoudig te gebruiken tool laat fashionista's edelstenen aan hun haar toevoegen die gemakkelijk zijn uit te kammen. De lijm werkt voor alle haartypes en kleeft aan de meeste materialen. Inclusief 75 edelstenen en meerdere kleuren om uit te kiezen.

Amazing Rescue 50-delige set (Magformers): Magformers zijn een magnetisch bouwspeelgoed waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Kinderen kunnen met deze set hun eigen vuur avontuur opbouwen en creëren. Bouw een brandweerkazerne en brandweerwagen en voeg wielen en brandweer accessoires toe. Inclusief 24 magnetische stukken, twee personages, accessoires voor noodvoertuigen en nog veel meer om de stad veilig te houden.

De 4D-chef van professor Maxwell (SpiceBox product development LTD.): kinderen zullen zich onderdompelen in de 4D-keuken van professor Maxwell en de wetenschap achter voedsel ontdekken met 18 interactieve recepten, die tot leven komen in Augmented Reality. Wat is het verschil tussen goed vet en slecht vet? Wat zijn gluten? Waarom worden appels bruin? Professor Maxwell legt de wonderen van de voedsel wetenschap uit, terwijl hij kinderen veel van zijn favoriete recepten leert, zoals het maken van pizza terwijl ze meer te weten komen over de kracht van gist.

Peg Brite (KidSource): Peg Brite is een lamp speeltje om de kamer van een kind op een creatieve manier op te lichten. Met de originele en innovatieve structuur van het Peg Brite-scherm kunnen kinderen afbeeldingen maken met Pegs met onbeperkte creatieve vrijheid. Het betreffende licht wordt opgewekt door een elektronisch circuit en maakt gebruik van de nieuwste generatie LED-lampen, die zeer helder zijn en zeer weinig stroom gebruiken. De pinnen zijn gevormd als kleine lampen die gemakkelijk in de perforaties op het scherm kunnen worden ingevoegd en goed aanvoelt, en zijn gemaakt van een kristal materiaal dat schittert in het licht, zelfs wanneer Peg Brite is uitgeschakeld .

Kom naar Toy Fair New York-het grootste speelgoedbeurs op het westelijk halfrond. Bezoek www.ToyFairNY.com voor meer informatie.

Laatst aangepast op donderdag, 12 september 2019 09:12
Meer in deze categorie: