Megableu introduceert een nieuwe categorie!

11 september 2019
in Nieuws

Dit jaar introduceert Megableu een nieuwe productcategorie: de 18+ party games. We startten al eerder met What Do You Meme, maar dit najaar komt daar ook nog 5 Seconden Uncensored bij.

What Do You Meme

Spelers zijn om beurten de jury. Combineer de foto van de ronde met één van je tekstkaarten om de grappigste combinatie te maken. De jury leest alle kaarten voor en kiest de grappigste eruit. De speler die deze tekstkaart heeft gelegd, scoort een punt en wint de foto.

Wereldwijd werden er al miljoenen exemplaren gekocht van deze party game. Nu is hij ook in het Nederlands en Frans beschikbaar bij Megableu.

Genomineerd speelgoed van het jaar 2019 in Nederland!

https://youtu.be/pjgZPj9Zb0U

5 Seconden Uncensored

De stoute versie van het razendsnelle woordspel! 1 vraag, 3 antwoorden, 5 seconden. “Noem 3 dingen die je in je nachtkastje vindt.” Antwoord snel het eerste wat er in je opkomt… of ook niet. Als je in je opdracht slaagt, win je de kaart. Indien niet, mag de volgende speler z’n kans wagen. Om gezellige avonden met vrienden net dat tikkeltje extra te geven!

Meer informatie/bestellingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 03/770.71.01

Laatst aangepast op woensdag, 11 september 2019 15:44
Meer in deze categorie: