Schitter als een echte diamant met de Nûby Little Gems fopspenen

11 september 2019
in Nieuws

Voor elke moeder is hun baby het meest kostbare goed. Dus verdienen ze om verwend te worden met de meest kostbare fopspeen. Omdat hun kleine diamantjes enkel het beste verdienen. De Nûby Little Gems fopspenen zorgen ervoor dat hun baby schittert als nooit tevoren.

De fopspenen hebben een kleurrijke knop met edelsteentjes op die je in de schattigste kleuren kan krijgen. Of je kan gaan voor een kristalheldere fopspeen met toetsen van goud en zilver om te zorgen voor die extra sparkle.

De Little Gems zijn gemaakt uit het stevige en duurzame Tritan™ van Eastman. Ze garanderen een uitzonderlijk duurzame oplossing die eruit ziet als glas voor wanneer je baby ontroostbaar lijkt. Dit materiaal is ook perfect geurloos en vlekbestendig. Het Tritan™ materiaal maakt er een sterke fopspeen van!

De gekleurde Little Gems zijn beschikbaar in blauw, aqua en roze, terwijl de Little Gems met print er zijn met kristalheldere knop met stijlvolle zilveren en gouden designs op. Maar het maakt niet uit welk design je favorietje is, alle fopspenen hebben een gladde ovale speen. Ze zijn geschikt voor baby’s tot 6 maanden oud door de kleinere maat van de speen.

Voor ouders die graag dat extra beetje glans hebben in het leven van hun baby, zijn de Little Gems gewoonweg niet te weerstaan!

www.nuby.be

Laatst aangepast op woensdag, 11 september 2019 15:55
Meer in deze categorie: