Pret van groot formaat met de Hot Wheels® Monster Trucks

11 september 2019
in Nieuws

Hot Wheels® ziet het groots met de 1:64 geschaalde Monster Trucks. Geen helling is te stijl, geen berg te hoog en geen schans te gek voor deze gemotoriseerde mastodonten. Elk zijn ze voorzien van speciale, gigantische wielen. Daarnaast bevat elk pakket info over de monstertruck zoals de naam, het type, het vermogen, de unieke aanvalskracht en de motor-vatie om de mooiste avonturen te bedenken.

Mag het allemaal wel iets meer zijn? Dan is er nog de Hot Wheels® Monster Truck Downhill Race & Go™-speelset! In deze ultieme race tussen Hot Wheels® auto’s en Hot Wheels® Monster Trucks, geldt de wet van de snelste. Scheur en beuk je een weg naar de trofee en stuur je tegenstander(s) de laan uit. Letterlijk dan! De eerste over de meet zet namelijk een mechanisme in werking dat de schans doet uitklappen en de achterligger(s) op een enkeltje richting het luchtruim trakteert.

Daarnaast heeft de speelset een transportmodus door een 1:64 geschaalde Monster Truck aan de voorkant bevestigen en zo weg te rijden. De Hot Wheels® Monster Truck Downhill Race & Go™-set bevat een Hot Wheels® auto en een Hot Wheels® Monster Truck.

GFR15 Enhanced A Header2 970x300 Blank  GFR15 Enhanced A Header3 970x300 US

 

Laatst aangepast op woensdag, 11 september 2019 15:13
Meer in deze categorie: