Laat kinderen hun eigen avonturen uitstippelen met de nieuwe speelsets van 101 Dalmation Street

11 september 2019
in Nieuws

De nieuwe Disney animatiereeks 101 Dalmation Street volgt de avonturen  van de oudste pups Dolly & Dylan, hun ouders en hun 97 jongere broertjes en zusjes. Om de nieuwe reeks te vieren, heeft Mattel nieuwe speelgoedproducten rond 101 Dalmatiërs gelanceerd.

 

Alle 101 Dalmatian Street figuurtjes zijn te verzamelen, elk met hun bijhorende hondenhokken en typerende accessoires. Zo heb je Dylan de ruimteliefhebber met astronautenhelm of DaVinci de kunstenaar met zijn verfemmer. Door hun levendige gezichtsuitdrukkingen en gedetailleerde afwerking laten ze de avonturen helemaal tot leven komen. Daarnaast kunnen de hondenhokken gestapeld worden tot één gigantisch hondenhuis vol speelplezier.

Verder is er nog de Boomhut speelset, die is nagemaakt uit de animatieserie en van elke speelsessie een nieuwe belevenis maakt. Met verschillende verdiepingen, 5 speelgebieden en 10 accessoires, biedt de boomhut eindeloos, denkbeeldig speelplezier. Met een tot de nok gevulde boomhut vol leuke snufjes, zoals trappen die in glijbanen veranderen of een geheime valdeur, kunnen kinderen de 101 Dalmatian Street-avonturen naspelen, of hun eigen avonturen bedenken!

www.mattel.be

GBM26 C 19 605  GBM26 c 19 comp  GDL88 Enhanced A Header3 970x300 Blank

Laatst aangepast op woensdag, 11 september 2019 14:51
Meer in deze categorie: