PlanToys krijgt versterking

15 juni 2016

Afgelopen maand werd het team van PlanToys Europe versterkt.

PlanToys Europe is zowel actief voor België en Luxemburg maar doet daarnaast ook de hele opvolging met distributeurs in Europa. Daardoor was er niet altijd voldoende tijd om iedereen regelmatig te bezoeken. Het aantrekken van een vertegenwoordiger was nog niet direct aan de orde maar door omstandigheden heeft men het geluk gehad om iemand met een super reputatie en veel ervaring binnen te kunnen halen. Een kans die men niet kon laten liggen.

Heidi Roels, echtgenote van Alain en moeder van Olivier, komt het team versterken, zodat de familie nu ongeveer compleet is. Heidi was voordien gedurende 15 jaar verantwoordelijk voor Lilliputiens in Vlaanderen en ze krijgt er nu ook Brussel & Wallonië bij. Uiteraard zullen ook Alain en Olivier nog ondersteunend werken voor deze regio’s. Alain blijft ook naar Luxemburg gaan.

Heidi blijft te bereiken op haar telefoonnummer zoals vroeger, zijnde: 0473 99 02 27. Per email kan u haar bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer in deze categorie: