Speelgoedfabrikant Clics Toys opent feestelijk nieuwe kantoren en productiehal in Wuustwezel

27 november 2017

Op het bedrijventerrein aan de Kampweg 178 in Wuustwezel nam Clics Toys zopas zijn nieuwe kantoren en productiehal feestelijk in gebruik. De speelgoedfabrikant kiest er bewust voor om de productie van de Clics-blokjes hier te houden en niet uit te wijken naar het buitenland. De realisatie van de nieuwe Clics-fabriek ging gepaard met een investering van 5 miljoen euro in 2017.  

Clics Toys NV is een volledig Belgisch bedrijf. Het bracht in 2001 de eerste Clics-blokjes op de markt. Sindsdien hebben ruim 50 miljoen kinderen in meer dan 40 landen met deze bouwblokjes gespeeld. 

 In 2016 werd het magnetische constructiespeelgoed Magformers aan het assortiment toegevoegd en in 2017 werd Clicformers gelanceerd. Dit laatste is de vernieuwde versie van Clics. Het kwam tot stand dankzij de samenwerking tussen Clics Toys en Magformers.

“Bij Clics Toys zijn we dol op speelgoed én op kinderen. De perfecte mix dus om met hart en ziel educatief speelgoed te ontwikkelen waar kinderen én ouders dol op zijn. Ouders en grootouders, opvoeders en begeleiders beseffen dat dit eenvoudige bouwspeelgoed een belangrijke invloed heeft op de ontwikkeling van verschillende vaardigheden van het kind”, vertelt Hedwig Van Roy, CEO en oprichter van Clics Toys, gepassioneerd.

 “De voorbije jaren kregen we heel wat erkenning voor onze realisaties. Dat blijkt onder meer uit de talrijke prijzen die we al gewonnen hebben. Maar dat is niet onze drijfveer. Clics Toys wordt gedreven door een oprecht geloof in de waarde en het belang van educatief speelgoed voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom blijven we ook investeren in innovaties en ontwikkeling.”

Meer in deze categorie: