Samenwerking Crayola Benelux en Beeusaert-Braet

30 oktober 2017

Crayola werkt vanaf heden samen met Beeusaert-Braet voor het verzorgen van de fijndistributie naar de Belgische winkels. Hiermee bieden we ondernemers de mogelijkheid om alle najaarsinkopen te combineren op één adres.

Beeusaert stond in Deinze in 1921 mee aan de bakermat van de speelgoedindustrie in België. Sedert 1969 is het bedrijf actief als distributeur in het speelgoedkanaal en in 2009 gaat het bedrijf verder onder de huidige naam Beeusaert-Braet. Twee jaar later ondergaat het bedrijf een ware metamorfose door de herlocatie van Deinze naar Knokke-Heist en de ingebruikname van het nieuwe warehouse. Beeusaert-Braet haalt sterke groeicijfers, gebaseerd op een hoog klantentevredenheidsgevoel.

Crayola is al jaren hét wereldwijde creatieve merk voor kinderen. De kleurproducten en het speelgoed moedigen creativiteit aan bij kinderen! De viltstiften, waskrijtjes en verf garanderen een optimaal gebruik met intense kleuren, lange levensduur en afwasbaarheid. Elk jaar introduceert Crayola innovatief kleurspeelgoed. In 2017 wordt er in het najaar gefocust op de Crayola Emoji Maker, waarmee kinderen hun eigen Emoji stempelstiften kunnen maken in alle kleuren. Dit product wordt ondersteund met een TV campagne.

Ontdek het volledige Crayola assortiment via shop.braet.net!

Laatst aangepast op maandag, 30 oktober 2017 15:17
Meer in deze categorie: