TMNT en PAW Patrol activiteiten bij Dreamland!

29 oktober 2015
in Trends

In de herfstvakantie (1 november t/m 8 november) vinden er in verschillende Dreamland winkels leuke activiteiten plaats rondom PAW Patrol en Teenage Mutant Ninja Turtles. 

In de zes grootste Dreamland winkels wordt tijdens de herfstvakantie van 5 t/m 7 november een TMNT workshop georganiseerd waarbij de kinderen zich kunnen inschrijven voor de workshop om een echte Ninja Turtle te worden. Onder begeleiding van speciale instructeurs leren de kinderen verschillende Ninja technieken, en aan het eind krijgt iedereen een certificaat als bewijs van deelname aan de workshop. Deze actie wordt online aangejaagd via de website en nieuwsbrief en via posters in de winkel.

Daarnaast wordt er bij 15 Dreamland winkels tijdens de herfstvakantie een PAW Patrol kleurhoek ingericht waar kinderen de nieuwe 3D PAW Patrol kleurplaat kunnen inkleuren. Via een gratis app kunnen ze hun kleurplaat tot leven brengen. In 6 winkels worden ook de gloednieuwe PAW Patrol costume characters ingezet (Voor het eerst in België!). Deze actie wordt gecommuniceerd via de website en nieuwsbrief en via posters in de winkels.

Voor meer informatie of over de mogelijkheden rond TMNT en PAW Patrol, kunt u contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer in deze categorie: