Sonic the Hedgehog: de meest iconische videogame karakter ooit!

29 oktober 2015
in Trends

SEGA Europe heeft CPLG aangesteld als de licentieagent voor verschillende Europese markten voor de Sonic the Hedgehog- franchise. 

De eerste race werd ingezet op videogame-schermen in 1991 om de strijd aan te gaan met de kwade schurk Dr Eggman. SEGA´S Sonic The Hedgehog is een echt video game icoon met meer dan 335 miljoen wereldwijd verkochte of gedownloade video games voor de console, PC en mobiele platforms en heeft een wereldwijde fanbase. Nu brengt Sonic Boom ™, de allernieuwste CG-geanimeerde tv serie, het merk naar een nieuwe generatie fans op verschillende platformen. Sonic, Tails, Amy, Knuckles en nieuwe vriend Sticks komen samen als een team in een ​​nieuwe wereld vol humor en avonturen.

Sonic Boom™ is de eerste CG-animeerde tv serie van Sonic! Vol met actie, avontuur en humor, dit is Sonic zoals je het nooit eerder hebt gezien! De serie is al een hit bij de fans, een top presterende show op Boomerang in de UK en een grote hit op Gulli in Frankrijk. De show zal zich verder uitrollen over andere EMEA gebieden eind 2015 begin 2016. TV plaatsing voor de Benelux wordt momenteel besproken.

Voor meer informatie over of mogelijkheden voor Sonic the Hedgehog, neem contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer in deze categorie: