Kung Fu Panda 3

02 december 2015
in Trends

De meest favoriete panda van allemaal keert terug naar de bioscopen tijdens de wereldwijde Kung Fu Panda 3 film vertoning op 29 januari 2016. De Belgische bioscopen zullen de film vanaf 23 maart 2016 vertonen.

Onze Kung Fu liefhebbende Panda moet strijden tegen de grootste vijand die hij kent: een lege maag. Het is het verhaal van een hongerige held, die vast zit in het midden van een grootse strijd tussen de twee grappigste vaders die een panda kan hebben… een gans en een beer. Kung Fu Panda 3 gaat over het ontdekken wie je werkelijk bent en de held te worden die alleen jij kunt zijn.

Kung Fu Panda & Kung Fu Panda 2 hebben wereldwijd samen meer dan $1.3 miljard aan box office inkomsten opgebracht. Deze films ontvingen twee Academy Award® Nominaties voor Best Animated Feature Film en verkochten wereldwijd meer dan 28 miljoen DVD’s. De televisieserie wordt uitgezonden op Nickelodeon en won in 2013 een Emmy voor Outstanding Children´s Animated TV program.

Voor meer informatie of mogelijkheden rond Kung Fu Panda, kunt u contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer in deze categorie: