Dit jaar p het programma bij Schleich!

27 maart 2020
in Trends

In 2020 worden er heel wat nieuwigheden gelanceerd: voor elk wat wils! Schleich heeft beslist om de franchise van Wild Life en Dinosaurs in de kijker te zetten en de jongens’ verbeelding te laten spreken in verschillende avonturen. Maar de meisjes blijven niet aan de kant staan!

Bij Wild Life zijn er sedert januari 2020 negen nieuwe figuurtjes gelanceerd, waaronder de reuzenschildpad, de dromedaris, het jonge nijlpaardje, of de rode panda.

Bericht aan de dappere reddingswerkers: de reddingshelikopter en -vrachtwagen doorkruisen de Afrikaanse Savanne. 2 heel aantrekkelijke producten, die qua ontwerp als functionaliteit zullen verbazen.

Bij Dinosaurs kan je in de tweede helft van het jaar de grote nieuwigheden ontdekken. Maar ondertussen zijn toch maar mooi de cryolophosaurus, agustinia en de baruonyx terug opgedoken uit de Jura en vervoegen zij zo de nieuwigheden van januari.
Bij Farm World slagen de katten en honden erin om harmonieus samen te leven met elkaar en met het vee bestaande uit paarden en koeien. Farm World biedt nieuwigheden zoals de Rhodesian Ridgeback, Amerikaanse korthaar, de Zwarte Woud hengst en de kalkoen.

Sinds maart werden er 2 leuke speelsets aan de collectie toegevoegd: de dierenartspraktijk en de 4x4 dierenartstruck om een bezoek te brengen aan de boerderij.
Horse Club onthult 8 nieuwe figuurtjes evenals de Hanna’s westernkit en Mia’s voltige set.

Voor Eldrador en Bayala is het wachten op nieuwigheden tot deze zomer! Let op de komst van de gewapende blizzardbeer, de vuurarend, de bloemen Pegasus, de bloemeneenhoorn (veulen) of de bloemendraak met zijn kleintje!

Heel veel leuke dingen om naar uit te kijken!

Laatst aangepast op vrijdag, 27 maart 2020 14:32
Meer in deze categorie: