Hasbro’s Bring home the fun Campagne

04 mei 2020
in Trends

Nu miljoenen families zich aanpassen aan een leven dat merendeels thuis plaats vindt als gevolg van de COVID-19 pandemie, komt het internationale entertainment bedrijf Hasbro Inc. met een internationaal initiatief. Waarbij ze de wereld een betere plek willen maken voor kinderen en hun families. Het initiatief biedt ouders en verzorgers middelen om de kinderen bezig te houden tijdens deze lange periode thuis.

Op de website www.bringhomethefun.com zijn leuke activiteiten, kleurplaten en nog veel meer familie gerichte activiteiten te vinden! Inclusief tips voor het indelen van speeltijd, uitdagingen om kinderen bezig te houden, ideeën om spelletjes te gebruiken op een manier waarbij het brein stimuleert wordt maar ook suggesties hoe om te gaan met de stijging van emotionele stress. Dus vindt samen met Hasbro de inspiratie voor een fijne en leerzame tijd thuis!

Naast dit initiatief heeft ook oa Stationary Team Europe een gratis Doeboek uitgegeven voor consumenten, waarbij kinderen oa NERF, My Little Pony en Monopoly activiteiten kunnen doen. Alles om ouders en families in deze tijden te helpen en ondersteunen. Klik hier voor de online versie van het Doeboek.

Meer informatie over Hasbro of een van de andere Wildbrain CPLG-merken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst aangepast op vrijdag, 05 juni 2020 08:55
Meer in deze categorie: