THERE IS A LITTLE ODD IN EVERYBODY!

27 juni 2017
in Trends

Dit proberen de zeven unieke Oddbod-karakters (Fuse, Pogo, Slick, Zee, Bubbles, Jeff en Newt) de wereld te vertellen als ze ‘alledaagse’ dingen beleven. 

Zonder te praten en met slapstick humor is Oddbods zeer toegankelijk oor de huidige multi-screen generatie.In de België kunnen we de Oddbods vinden op YouTube, Boomerang, Nickelodeon en - vanaf september - ook op Netflix.

Het Oddbods YouTube-kanaal heeft momenteel meer dan 766.000 abonnees en meer dan 1 miljard global views! Meer dan 1,3 miljoen views komen uit België, One Animation uploadt elke week twee nieuwe video’s en tot op de dag van vandaag groeit het kanaal nog steeds.

Odd Products!

Goliath zal in september 2017 de speelgoed lijn (van RP2) lanceren, waaronder producten zoals pluche, collectables, actie figuren en karaktervoertuigen. De eerste partners zijn lid geworden van de Oddbods familie, maar er zijn nog genoeg mogelijkheden om mee te doen.

Voor meer informatie of mogelijkheden rondom Oddbods, kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Laatst aangepast op dinsdag, 27 juni 2017 15:45
Meer in deze categorie: