Happy 20th anniversary Teletubbies!

24 mei 2017
in Trends

Teletubbies, de meest iconische en invloedrijke kinderserie van de afgelopen twintig jaar, gaat een hele nieuwe generatie kinderen en gezinnen opnieuw entertainen. 

De serie die vanaf september 2016 op VTM Kzoom is te zien, is voorzien van de lieflijke karakters van Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po.
Naast de serie op VTM Kzoom zijn de Teletubbies nu ook beschikbaar op YouTube. Het Nederlandse YouTube-kanaal is in december 2016 gelanceerd en heeft binnen een paar maanden al meer dan 19.000 abonnees en meer dan 1,75 miljoen views.

Spin Master is de Master Toy partner en de Teletubbies producten liggen dan ook al in de diverse winkels. Naast Spin Master, maken onder andere ook The Cookie Company (kleding), Character World (bedding), TM Essentials (art & crafts), Van der Erve (kleding), Vadobag (tassen), Caresse (personal care) en Big Balloon (publishing) deel uit van het zeer uitgebreide licentieprogramma.

Voor meer informatie of mogelijkheden rondom Telletubbies, kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst aangepast op woensdag, 24 mei 2017 14:09
Meer in deze categorie: