Nella de ridderprinses: de nieuwe stoere Nick Jr. heldin voor kleuters is nu op TV!

18 juli 2017
in Trends

Sinds april 2017 is deze gloednieuwe animatieserie op Nickelodeon en Nick Jr. te zien en het is nu al een ware hit in de doelgroep. 

De serie gaat over de 8-jarige prinses Nella, die niet alleen houdt van prinsessendingen (zoals baljurken, glitters en het kasteelleven), maar ze is ook een moedige ridder! Zodra ze haar tiara af doet verandert ze in een stoere ridderprinses, en beleeft ze spannende avonturen. Dit maakt haar tot een waar rolmodel voor kleuters; als een stoere hedendaagse  prinses gaat zij haar eigen weg en laat zich niet in een hokje plaatsen. Kenmerkend voor de serie zijn het educatieve curriculum (focus op probleemoplossend denken, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en veerkracht, moed en empathisch vermogen). Daarnaast ontbreken uiteraard humor, actie, vriendschap en avontuur niet!

Vanaf voorjaar 2018 zal de Master Toy Partner Vivid de eerste producten in de Benelux lanceren, waarna andere categorieën snel zullen volgen.

Voor meer informatie over deze heldin, Nella? Neem dan contact op met CPLG via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer in deze categorie: