BIXXS: uniek, onderscheidend en praktisch

23 maart 2017

BIXXS is een verdeler die zich richt op unieke, onderscheidende, praktische baby- en kinderproducten. 

BIXXS is intussen al een aantal jaren bezig. Het bedrijf gaat over de hele wereld op zoek naar producten om deze in Europa te introduceren. De focus ligt daarbij in de eerste plaats op duurzaamheid. Zo gebruikt men voor het speelgoed hout en bio-plastic (dat is plastic op volledige plantaardige basis). De knuffels zijn dan weer gemaakt van biologisch katoen. Heel wat van de speelitems die je bij BIXXS vindt, hebben bovendien een educatief element. Kortom, duurzaamheid en educatie voor leeftijden van 0 tot 4 jaar.

Andere belangrijke criteria die BIXXS hanteert voor zijn producten zijn een mooi design en betaalbaarheid. Vaak gaat het om kleine merken, opgezet door jonge ouders. Kleine assortimenten, maar wel heel anders dan hetgeen je bij de grote winkels ziet. BIXXS richt zich dus echt op de speciaalzaken.

Een van de toplijnen in het aanbod van BIXXS zijn de babyspeeltjes van Bioserie, gemaakt van 100% bioplastic afkomstig uit hernieuwbare plantaardige hulpbronnen. Het is een lijn gericht op kinderen tot 2 jaar, bevat geen schadelijke stoffen. Kindjes kunnen dus naar hartenlust voelen, proeven en ontdekken!

Laatst aangepast op donderdag, 23 maart 2017 15:27
Meer in deze categorie: