Ontdek de wereld met PLAYMOBIL 1.2.3

23 maart 2017

Bij speelgoed geven ouders veel aandacht aan de leerfuncties, om de ontwikkeling van hun kinderen te stimuleren. De PLAYMOBIL 1.2.3 lijn vervult deze noden, want deze sets zijn helemaal op maat van kinderen vanaf 18 maanden.

Bewezen PLAYMOBIL kwaliteit voor kleine ontdekkers

Met zijn felle kleuren en ronde vormen is PLAYMOBIL 1.2.3 perfect voor kleine handen. De robuuste sets bevatten geen kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden, en de verschillende speel- en leerfuncties garanderen uren plezier. Net als de PLAYMOBIL sets voor oudere kinderen, nodigen deze charmante sets jongens en meisjes uit om levensechte ervaringen te recreëren tijdens het spelen, om zo empathie, creativiteit en zelfvertrouwen te verhogen. In 2017 zijn er acht nieuwe toevoegingen aan deze kinderlijn:

Speeltijd ahoy!

Met het Piratenschip van PLAYMOBIL 1.2.3, vertrekken kleine ontdekkingsreizigers op een spannende schattenjacht. In de speelkamer en in bad, kunnen jonge piraten de zeven zeeën bevaren met een schip, dat compleet is met kapitein, matroos en papegaai. Ze verdedigen het schip met het waterkanon en ze ontdekken het geheime Pirateneiland met een grot vol piratenschatten. Zandvormen stimuleren het creatieve spel en de zwemmende schildpad heeft graag gezelschap in het water.

Op ontdekking in prehistorische tijden

De PLAYMOBIL 1.2.3 dinosaurussen zijn hier! De Dino-onderzoeker springt op de quad om de T-Rex en de Triceratops op te sporen, terwijl er zich een klein geheim verschuilt in het Dino-Ei. De onderzoeker kan haast niet wachten om te zien welk type dino er uit het ei zal komen. De set leert kinderen hun eerste dinonamen en laat hen deze spannende prehistorische wezens al spelend ervaren.

Speel en leer, thuis en onderweg

Wat staat er vandaag in de aanbieding? Met het Meeneem Marktkraam, wordt het kopen van voedsel een leerervaring. Het eten kan in de juiste ruimtes geplaatst worden, en de trolley wordt naar de kassa geduwd om melk, wortelen, aardbeien, champignons of mais te kopen. Het Meeneem Marktkraam vouwt op tot een praktische koffer met ruimte voor alle stukken. Zo kunnen kleine shoppers zelf beslissen waar de volgende markt zal plaatsvinden.

Neem kleine stappen in de grote PLAYMOBIL wereld

Het is een noodgeval! Gelukkig is de PLAYMOBIL 1.2.3 Ziekenwagen vlakbij. De dokter haast zich met haar dokterstas naar het geblesseerde kind om te helpen. Zelfs de kleinste 1.2.3 sets zijn plezierig: De Man met Hond wandelt graag rond in de buurt, en de Verzorger met Zebra let goed op de wilde dieren.

Meer in deze categorie: